Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.775
- 21.813
- 2.783
Trabzonsporu tebrik ederizTS'nin kanatlara bakın.
Ekuban
Nwakame
A. Ömür
Hepsi dar alanda çabuk, açık alanda hızlı adamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzonsporu tebrik ederizTS'nin kanatlara bakın.
Ekuban
Nwakame
A. Ömür
Biz ne alaka? Koymadık mı acı acı antepe?Gaziantep ts macına bakıyorumda biz cooook puan kaybederiz bu sene
Ben genelleme yaptım hocam sadece sen çok puan kaybetmeyeceğimizi düşünüyor isen saygı duyarım elbetteBiz ne alaka? Koymadık mı acı acı antepe?
Aga sahada oynanan şeye göre böyle diyorsan sahada futbol falan yok. Bizi gömmek için başka argümanlar bulalımBen genelleme yaptım hocam sadece sen çok puan kaybetmeyeceğimizi düşünüyor isen saygı duyarım elbette
Gömmek ?Aga sahada oynanan şeye göre böyle diyorsan sahada futbol falan yok. Bizi gömmek için başka argümanlar bulalım
Berbatız çünküGömmek ?
Aynı şeyi söylüyoruz renktaş takım kötü evet hemfikiriz , ligde oynanan futbol da kötü bunda da hemfikiriz fakat bu kadro ile antepe gidince kesin kazanırız yada kazanma ihtimaliz yüksek diyebileceğimiz bir takımımız yok.Antep sadece bir varsayım ben ligin genelinden bahsediyorum sadece bu kadro bu futbol bu mantalite bu sene bize ligde çok fazla puan kaybettirir.Berbatız çünkü
Anladım ben de garipsemiştim zatenkanka o malatyanın gökhanıymış ad soyad aynı
Tabi gerilmemiz gerekiyor zaten transferi kapatmamışız gibibaşlığa bitime son kaç gün kaldığıda sabitlensin daha çok gerilelim.
baktık cortingenTS'nin kanatlara bakın.
Ekuban
Nwakame
A. Ömür
Bir de Diabate var tabii. Onu da unutmamak lazım.
İyi olur kimyagerle kümede kalma savaşı verirlerBu hamsiler td kovar kimyageri td yaparlar yakında