Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç isim çıkmıyor bari çıkın transferi kapattık diyin o yürek olsun sizde. Başkan yusuf günay Abdürrahim Albayrak bu üçlü neredesiniz hangi deliktesiniz çıkın konuşun baba bu nedir sizin göreviniz ne? Bize anlatın bu bu oldu hedeflerimiz buydu diyin sizden özür diliyoruz bu sene döviz kurları yüksek maaşlar pandemi süreci gelirimiz şöyle azaldı elimiz kolumuz bağlandı vs anlatın abi hocamızla konuştuk altyapıdan oyuncu oynatmayı deneyeceğiz transfer yapacak gücümüz yok diyin. Ha ben bunu da kabul etmem git 200 bin euroya 18-19 yaşlarında bi kanat bi ön libero bul düşük maaşlı gel çok zor bir şey değil her oyuncunun bonservisi 5 milyon eurodan başlamıyor. Hiç transfer yapamasak bile ben belhandanın sözleşmesini fesheder aleix garcia ile 500kdan imzalarım bunu bile yapmıyorlar yazık ama en yazığı biz isyan ederken karşımızda muhatap bulamıyoruz.

olmayalım
ne zaman avrupada dişli, güncel futbolun gerekliliğini yerine getirecek, transferde sıçıp sıvamayan birileri gelir bu vizyonda planlama yapılırsa (geçen senenin prag'ı kadar olsak yeter)

bunlar yapılınca bu hırvat liginden hallice ligi düşünmeye otomatikman gerek kalmayacak
Git altinorduyu tut ozaman kardes.

Burasi turkiye, sampiyon olamazsan teknik direktör kalmaz, 2yil ustuste olamazsan yönetim de gider. Burda malesef vizyon planlama falan işlemiyor. Sabredecek taraftar topluluguda yok. Bizim ulkeden anca anlik basarilar gelir, fazlasi olmaz. Hele Gs gibi basarili olan cezasiz kalmaz mottosu olan bi kulupte

Transferi kapattık dediler ya zaten. Kendi g’tleri yemediği için Fatih Hocaya söylettiler. Uğraştık ama olmadı dedi hoca. Hâlâ transfer bekleyen mi var?

Bu saçmalık uzayacak mı belli oldu mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt