Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada ortasaha demiştim ama ileri hat daha fena.

ts : nwakaeme ekuban ömur afobe hatta yedekten giren hızlı kanat. ya feghouli ekubanın yaptığı driblingleri yapsa bağları kopar.Cidden rezalet bir transfer dönemi geçirdik ama aptal gibi ortasaha ile oyalandık.
Şu senin üstada sahip çık, millete sarıp duruyor. Şimdi de Cihan'ı gözüne kestirmiş.

bu arada ortasaha demiştim ama ileri hat daha fena.

ts : nwakaeme ekuban ömur afobe hatta yedekten giren hızlı kanat. ya feghouli ekubanın yaptığı driblingleri yapsa bağları kopar.Cidden rezalet bir transfer dönemi geçirdik ama aptal gibi ortasaha ile oyalandık.

Bence Trabzon'un oyun stilinin de etkisi var, en azından geçen seneki takımla öyleydi. Bizim gamsız Babel-Feghouli adına konuşmak artık içimde gelmiyor ama Ünal Karaman'ın kontra takımında onlar da iş yapar diye düşünüyorum. Bu oyuncular bizim bugünkü takımda oynasalar en az Feghouli-Babel kadar sırıtırlar gibi. Ekuban bambaşka bir herif tabii.

Bence Trabzon'un oyun stilinin de etkisi var, en azından geçen seneki takımla öyleydi. Bizim gamsız Babel-Feghouli adına konuşmak artık içimde gelmiyor ama Ünal Karaman'ın kontra takımında onlar da iş yapar diye düşünüyorum. Bu oyuncular bizim bugünkü takımda oynasalar en az Feghouli-Babel kadar sırıtırlar gibi. Ekuban bambaşka bir herif tabii.
Naptin renktas? Yuruyecek halleri yok bide kontrami yapacaklar

Seneye svout ekibine, Elmandere ve gerekirse Melo'ya sınırsız bütçe verin, ne kadar potensiyeli genç varsa toplasın getirsinler.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Abi yapma. Hangi parayla ilgileniyorsun? 2 milyona Okay'ı alamayan kulüp bu isimlerle görüşme bile ayarlamamıştır
Haberlerdeki herkes dogru degil ama bunca zaman kimseyle ilgilenmeden bugune gelindigini dusunmek de dogru degil, bitmeyen transferde duyumcunun sorumlulugunun 0 oldugu da asikar yani burada maddi imkanlar cercevesinde ilgilenilen ama olmayan bircok isim var

Cikarip shak diye masaya vurup topcu alamayacagimiz malum satamayan da yonetim zaten topcularimizin da satilacak bir tarafi yok, burada duyumculari gectim yonetimin bile elestirebilir cok bir isi olmadi. Teklif gelmeden zorla mi satacaksin herifleri marcaoyu 12m€ya satsaydik yonetim birakmazlardi ortada, bence satilabilirdi bu sartlarda.

Gecen sene Ilk yari babel feghouli kanatlariyla oynadik. 18 gol atabildik. Kaci penalti bilmiyorum. 2. yari onyekuru'nun yuzde 50 si geldi ve 1 gol atti. Gol sayimiz 2.5 artti.

Emre kanata onyekuru diger kanata gelse yine degisir oynumuz. Hareketsizlikten olecegiz. Forvet Su an Diagne gorunuyor. Bu ligde sampiyonluk zor degil. 4 yemeyiz bu ligdeki takimlardan. On tarafi degistirmezsek boyle duragan devam ederse gol atmaktada zorlaniriz.

Hangi akla hizmet Babel Feghouli kanatlariyla rangers macina cikilir akil alir gibi degil.

Ligde boyle devam edemeyiz transfer yapilmali. Seneye yapilsin buyuk degisim kiralik istemiyorum safsatalarini biraksin hocamiz.
Çok doğru tespit.Fatih hoca da bu gerçeği görmüş ve sürekli Ocak ayını işaret etmişti.Asıl sorun da burda ortaya çıkıyor, şimdi yine denenmiş ve tutmamış bir yöntemi tekrardan uygulamaya sokuluyor.Hem de aynı hoca, aynı takım ve aynı isimler ile.Bunun açıklaması yok.

Nasil bir yonetime sahibiz. Sirke cevirdiler kulubu. Ne yaptigimiz belli degil. Ulan acik acik diyinki transfer yapamiyoruz. Ha o zaman kufrederimde biraz insafli olurum en azindan.

beto-enrique-660x372.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt