Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
Nede alındın üstüne.raporladım yallah buckingham sarayına
Fenerlimisin?
Fenerliysen aynen sana o söz.
Raporlamasan adam değilsin.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nede alındın üstüne.raporladım yallah buckingham sarayına
adamım kardeşim fenerli babam arkdaşlarım sevdiklerim var burda analarına söversin tuşlanırsın serhat ferhat merhatNede alındın üstüne.
Fenerlimisin?
Fenerliysen aynen sana o söz.
Raporlamasan adam değilsin.
Kesinlikle katılıyorum. Yaşlı masli toplama takım fener diyoruz ama 40 50 maç icin çok rahat oynayabilecek kadroları var. ilerde kırmızı kart cezalari ve sakatlıklar olunca ne yapıcaz çok merak ediyorum. Bu arada orta saha sadece taylana emanet. O da ne kadar dayanır mechulbu sezon fenerde, alanyada, sivasta bu topçular mevcut ki bunu kadro bütünlügü ve maç çözücülük anlamında dile getiriyorum.
gs, ts, bjk falan bellerine küvvet
Sanmıyorum. Çok uzağa gitmeye gerek yok son 2 maça bakalım.Çoğu dediğini anlıyorum, sitemini de anlıyorum ve Avrupa konusunda katılıyorum.
Ama ben Terime güveniyorum, ve hoca mutlaka bazı şeyleri değistirecekdir.
Beni ilgilendirmez.adamım kardeşim fenerli babam arkdaşlarım sevdiklerim var burda analarına söversin tuşlanırsın serhat ferhat merhat
iyi arkadan sözlerine dayamaya devam etBeni ilgilendirmez.
Ban yiyeceksem, yerim ama o sözümün arkasındayım.
2. yarı zaten 4 günde maça döncek.Kesinlikle katılıyorum. Yaşlı masli toplama takım fener diyoruz ama 40 50 maç icin çok rahat oynayabilecek kadroları var. ilerde kırmızı kart cezalari ve sakatlıklar olunca ne yapıcaz çok merak ediyorum. Bu arada orta saha sadece taylana emanet. O da ne kadar dayanır mechul
aslnda bilgidimiz terim ilk yarı 0 0 iken 2.yarı alırdı diagneyi 2 liye dönerdiSanmıyorum. Çok uzağa gitmeye gerek yok son 2 maça bakalım.
Fener maçı rakibin 60'dan sonra oyundan düşeceği çok açık bariz. Tek forvet oyunundaki ısrar niye? Neden çift forvete dönmez? Beli dönmeyen adamlarla 90 dakikayı tamamlamak neden?
Rangers maçı, 52 ve 59'da gol yemişsin. Acil gole ihtiyacın var artık defansı düşünecek halin yok. Çift forvete neden 75'te dönersin? Demem o ki hoca artık değişmiyor. Bunu da normal karşılıyorum ne yazık ki hocamız yaşlandı bazı konularda inat etmesi, kafasındaki yapıdan vazgeçmemesi normal.
Açıkçası Terim'e artık teknik direktörlük konusunda güvenmiyorum.
Fenerliysen ne işin var bu forumda?iyi arkadan sözlerine dayamaya devam et
Bu kadrolarıda yeterli şampiyon olmaları icin. Eğer biz adam gibi bi kaç oyuncu daha alabilseydik fener şampiyonluk hayali bile kuramazdı. Bu sene verirsek kendi elimizle vericez resmen şampiyonlugu2. yarı zaten 4 günde maça döncek.
fener bakesatası alsaydı şampi derdim kağıt üstünde
fenerliler de foruma üye olabiliyor böyle bir kısıt yokFenerliysen ne işin var bu forumda?
Profilinde fenerli yazıyor.
Sen raporuna devam et dostum, sorun değil.
fenerliysem kime ne girsin sinirim inanmayanın bi yerinefenerliler de foruma üye olabiliyor böyle bir kısıt yok
Bunu bilmiyordum.fenerliler de foruma üye olabiliyor böyle bir kısıt yok
iyi dedinfenerliysem kime ne girsin sinirim inanmayanın bi yerine
derim
37 kaldi60 maç yok ya ztk'yı yine çeyrekte bırakır bunlar. Tek maç usulü olacak büyük ihtimalle. Yani bi 40 maçımız falan var var
Bunu bilmiyordum.
Bir insan neden rakip taraftar forumuna üye olmak isterki.
Butun Galatasaray aşıklarına iyi sabalar.
Bişey oldu bilmiyorum 2015'ten sonra çok değişti. Barca'nın oyunu sanki hocayı büyüledi. Klasik 4-4-2 ya da Diamond 4-4-2 oynayan adam gitti başka biri geldi. Daha korkak futbol, daha çekingen futbolcular, daha temkinli taktikler...aslnda bilgidimiz terim ilk yarı 0 0 iken 2.yarı alırdı diagneyi 2 liye dönerdi