Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nede alındın üstüne.

Fenerlimisin?

Fenerliysen aynen sana o söz.

Raporlamasan adam değilsin.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
adamım kardeşim fenerli babam arkdaşlarım sevdiklerim var burda analarına söversin tuşlanırsın serhat ferhat merhat

bu sezon fenerde, alanyada, sivasta bu topçular mevcut ki bunu kadro bütünlügü ve maç çözücülük anlamında dile getiriyorum.

gs, ts, bjk falan bellerine küvvet
Kesinlikle katılıyorum. Yaşlı masli toplama takım fener diyoruz ama 40 50 maç icin çok rahat oynayabilecek kadroları var. ilerde kırmızı kart cezalari ve sakatlıklar olunca ne yapıcaz çok merak ediyorum. Bu arada orta saha sadece taylana emanet. O da ne kadar dayanır mechul

Çoğu dediğini anlıyorum, sitemini de anlıyorum ve Avrupa konusunda katılıyorum.

Ama ben Terime güveniyorum, ve hoca mutlaka bazı şeyleri değistirecekdir.

Sanmıyorum. Çok uzağa gitmeye gerek yok son 2 maça bakalım.

Fener maçı rakibin 60'dan sonra oyundan düşeceği çok açık bariz. Tek forvet oyunundaki ısrar niye? Neden çift forvete dönmez? Beli dönmeyen adamlarla 90 dakikayı tamamlamak neden?

Rangers maçı, 52 ve 59'da gol yemişsin. Acil gole ihtiyacın var artık defansı düşünecek halin yok. Çift forvete neden 75'te dönersin? Demem o ki hoca artık değişmiyor. Bunu da normal karşılıyorum ne yazık ki hocamız yaşlandı bazı konularda inat etmesi, kafasındaki yapıdan vazgeçmemesi normal.

Açıkçası Terim'e artık teknik direktörlük konusunda güvenmiyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Yaşlı masli toplama takım fener diyoruz ama 40 50 maç icin çok rahat oynayabilecek kadroları var. ilerde kırmızı kart cezalari ve sakatlıklar olunca ne yapıcaz çok merak ediyorum. Bu arada orta saha sadece taylana emanet. O da ne kadar dayanır mechul
2. yarı zaten 4 günde maça döncek.

fener bakesatası alsaydı şampi derdim kağıt üstünde

Sanmıyorum. Çok uzağa gitmeye gerek yok son 2 maça bakalım.

Fener maçı rakibin 60'dan sonra oyundan düşeceği çok açık bariz. Tek forvet oyunundaki ısrar niye? Neden çift forvete dönmez? Beli dönmeyen adamlarla 90 dakikayı tamamlamak neden?

Rangers maçı, 52 ve 59'da gol yemişsin. Acil gole ihtiyacın var artık defansı düşünecek halin yok. Çift forvete neden 75'te dönersin? Demem o ki hoca artık değişmiyor. Bunu da normal karşılıyorum ne yazık ki hocamız yaşlandı bazı konularda inat etmesi, kafasındaki yapıdan vazgeçmemesi normal.

Açıkçası Terim'e artık teknik direktörlük konusunda güvenmiyorum.
aslnda bilgidimiz terim ilk yarı 0 0 iken 2.yarı alırdı diagneyi 2 liye dönerdi

2. yarı zaten 4 günde maça döncek.

fener bakesatası alsaydı şampi derdim kağıt üstünde
Bu kadrolarıda yeterli şampiyon olmaları icin. Eğer biz adam gibi bi kaç oyuncu daha alabilseydik fener şampiyonluk hayali bile kuramazdı. Bu sene verirsek kendi elimizle vericez resmen şampiyonlugu

fenerbahçeden bi cok olmaz ya isterlrse 40 topcu alsınlar temposuz oyuncuları topladılar inşallah garryde gönderirlerde sprinter oyuncuları kalmaz. o yeni aldıkları kongolu stoper tam çöp eli kolu yerinde durmuyor . perotti sakat sosa 36 olucak mhy zaten ayakta duramıyor milli takımada alınmadı

Khadira gelir inşallah yaşlı dye istemezdim ama tek kulvarda götürür bizi

Bunu bilmiyordum.

Bir insan neden rakip taraftar forumuna üye olmak isterki.

Butun Galatasaray aşıklarına iyi sabalar.

kardeşim desene 12 yaşındayım diye ben de senle tartışıyorum kusura bakma

iyi çıkmışsın kardeşim bu arada

aslnda bilgidimiz terim ilk yarı 0 0 iken 2.yarı alırdı diagneyi 2 liye dönerdi
Bişey oldu bilmiyorum 2015'ten sonra çok değişti. Barca'nın oyunu sanki hocayı büyüledi. Klasik 4-4-2 ya da Diamond 4-4-2 oynayan adam gitti başka biri geldi. Daha korkak futbol, daha çekingen futbolcular, daha temkinli taktikler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt