Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Julyano da bostaymis, onu unuttum. Bu Kuzyaev'de mutlaka alkol sorunu filan var.
Denenmeye deger Imbula var ama o da gercek yasinda degil gibi.

belhanda'ya kim, niye bonservis verir ya, hadi transfer şikesi yapalım desek ona bile razı olmaz hiçbir takım. üstüne bayağı para vermen lazım bunu dehlemek için, maaşını karşılamak vs yetmez.

EjYiBLcXsAAdPb7
Do1ndS0W4AAcRzS.webp

Beceriksiz herifler bari Brumayı kacırmasaydınız.Sonra futbolcu yok diye aglıyolar.İnsallah tez zamanda gidersiniz bıktık fosillerden.

Sokacam artik ama ha

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Kimse gelmez bu saatten sonra ki gelsede faydasiz biri gelir.

Niye göndermeye çalışıyoruz ki? kabul edelim bu adam ortasahadaki en yetenekli adam. feghouli babel falcao falan dururken taraftarın belhandayı bu kadar dışlaması bana saçma geliyor
Feg babel falcao da gitmeli belhandayla beraber. Ilk sezon haric anamizi belledi bu belhanda. Ama gitmez artik kontratini tamamlar diye dusunuyorum

Perotti sikca sakatlanan isim zateb
Perotti ismini duyunca hadi inşallah dedim Babel gibi emeklilik yeri ariyor çok.bariz müzmin sakat yaş gelmiş 33e alacak 2 3 sene sözleşme oh mis
Visca misal mükemmel olmasa da senede 40mac oynar ama.bu Babel gibi yıkacak.keriz arıyordu italyadan isteyen bile olmadi

Perotti ismini duyunca hadi inşallah dedim Babel gibi emeklilik yeri ariyor çok.bariz müzmin sakat yaş gelmiş 33e alacak 2 3 sene sözleşme oh mis
Visca misal mükemmel olmasa da senede 40mac oynar ama.bu Babel gibi yıkacak.keriz arıyordu italyadan isteyen bile olmadi
Valbuena efekt ariyorlardi. O bu degil ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt