Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.871
- 14.763
- 2.623
Sözleşmesiz oyuncular
Son 3 güne kalan orta sahalar
Son 3 güne kalan orta sahalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk varya abi. Olmazsa luyindama var. Stopere birini atar luyindamayi dosa cekeriz.Taylan sakatlaninca kimi oynatacağız siz onu düşünün
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaldi bu. Gönderemeyiz
Bence emre tasdemir oynar rangers macindaki performansindan sonraSaracchi'nin yedeği sağ ayaklı düz adam Linnes. Hale bak
Feg babel falcao da gitmeli belhandayla beraber. Ilk sezon haric anamizi belledi bu belhanda. Ama gitmez artik kontratini tamamlar diye dusunuyorumNiye göndermeye çalışıyoruz ki? kabul edelim bu adam ortasahadaki en yetenekli adam. feghouli babel falcao falan dururken taraftarın belhandayı bu kadar dışlaması bana saçma geliyor
Perotti sikca sakatlanan isim zatebFenerin toplama fosillerini beğenen arkadaşlara şu kadarını söyleyeyim kjaerli nanili dönemleri çok çok daha iyiydi
Su an 1 tane kjaer ayarında 1 tane Nani ayarında stoperleri kanatları yok
Perotti ismini duyunca hadi inşallah dedim Babel gibi emeklilik yeri ariyor çok.bariz müzmin sakat yaş gelmiş 33e alacak 2 3 sene sözleşme oh misPerotti sikca sakatlanan isim zateb
Valbuena efekt ariyorlardi. O bu degil amaPerotti ismini duyunca hadi inşallah dedim Babel gibi emeklilik yeri ariyor çok.bariz müzmin sakat yaş gelmiş 33e alacak 2 3 sene sözleşme oh mis
Visca misal mükemmel olmasa da senede 40mac oynar ama.bu Babel gibi yıkacak.keriz arıyordu italyadan isteyen bile olmadi