Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.860
- 66.898
- 5.003
yarın gece 12 de mi yoksa bi sonraki gece 12 de mi bitiyor transfer dönemi.5 son... 1.5 gün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarın gece 12 de mi yoksa bi sonraki gece 12 de mi bitiyor transfer dönemi.5 son... 1.5 gün
Hem o tanımı dilimize dolayan Keramettin abiydi. Hep onun yüzünden.Boş bırakmaya gelmiyor sizi
Bu çocuktan bi cacık olmaz Berat Özdemir’i almak lazım.Kayserispor, Mehmet Özcan’ın transferi için Eskişehirspor’a teklif yaptı. Kayserispor yönetimi, Eskişehirspor'un Mehmet Özcan'ın 1 yıl kiralık olarak takımda devam etmesine sıcak bakmıyor.
salim manav
5 Ekim 2020 Pazartesi günü sona erecek.yarın gece 12 de mi yoksa bi sonraki gece 12 de mi bitiyor transfer dönemi.
berata paramiz yetmez. muazzam olrduBu çocuktan bi cacık olmaz Berat Özdemir’i almak lazım.
Ama ikisini de hiç izlemedim.
Lüeyi salla da Fener bunu yapmak istiyor, %100. Ama o sistemi kurup işler hale getirmeleri uzun süre alacak.
az kaldı gelio
iyi bari 2 gün var.5 Ekim 2020 Pazartesi günü sona erecek.
sanirim 5 ekim - 6 ekim baglayan gece
Elde kalan bozuklukla transfer yapmaya çalışıyoruz resmen. Rezaletberata paramiz yetmez. muazzam olrdu
Bu çocuktan bi cacık olmaz Berat Özdemir’i almak lazım.
Ama ikisini de hiç izlemedim.
bu ülkede istikrar ve düzen namına ümidim yok be bu haberleri yapanların aklına soxam zaten inanda anca 70 yaşında ana baba olurLüeyi salla da Fener bunu yapmak istiyor, %100. Ama o sistemi kurup işler hale getirmeleri uzun süre alacak.
Bizde 8 yıldır var scout ekibi, iyi işler de yapıyor.
Fener bu sene de şampiyon olamazsa yine yapamayacak, bizde ise yönetim şovlarından dolayı yapmak mümkün olnadı bu vakte dek.
Marcao ve Luyindama geldi al 12 verdin Ozan parası. Yetiştirdin 0 maliyete bugün 40 m euro potansiyelinde 2 adamın var. O 40 m euro senin yıllık bütçenin yarısı.
Temelde baktığında çok da zor değil bu işler ama dengeli olmak lazım, Sosa gibi 35 yaşındaki adamlar da lazım, Marcao gibi gençler de.
5 son... 1.5 gün
az kaldı gelio
Hem o tanımı dilimize dolayan Keramettin abiydi. Hep onun yüzünden.![]()
Bizim o sisteme geçmeden önce herhalde önce bir iskeleti yenilememiz gerek. Max 26 yaş ligin üstünde kalitede forvet-2 tane ortasaha ve 2 kanat şart.Lüeyi salla da Fener bunu yapmak istiyor, %100. Ama o sistemi kurup işler hale getirmeleri uzun süre alacak.
Bizde 8 yıldır var scout ekibi, iyi işler de yapıyor.
Fener bu sene de şampiyon olamazsa yine yapamayacak, bizde ise yönetim şovlarından dolayı yapmak mümkün olnadı bu vakte dek.
Marcao ve Luyindama geldi al 12 verdin Ozan parası. Yetiştirdin 0 maliyete bugün 40 m euro potansiyelinde 2 adamın var. O 40 m euro senin yıllık bütçenin yarısı.
Temelde baktığında çok da zor değil bu işler ama dengeli olmak lazım, Sosa gibi 35 yaşındaki adamlar da lazım, Marcao gibi gençler de.
Uzun vadede fb nin başarılı olacağını. Hatta lige 3 5 sene ambargo koyacağını düşünüyorum. Muhtemelen terim ile ayrıldıktan sonraki döneme yani 2024 2025 sonrasına denk gelecek bu süreç.
az kaldı gelio
Bunu sürekli hale getirsen alt yapı da işler çünkü alt yapıya yatırın yapabilirsin. Toprakta, kötü zeminde oynayan, götünü yırtsa süre almayan 18 yaşındaki çocuklar o psikolojiyi kaldıramaz. Tecrübeli winner, alt yapı, scouting dengeli olmalı.bu ülkede istikrar ve düzen namına ümidim yok be bu haberleri yapanların aklına soxam zaten inanda anca 70 yaşında ana baba olur
yetiştirmelik degil dedigin gibi olmuş gibi adamı alıp potansiyelini devam ettirmek önemli altyapıdan zor işler.
Önümüzdeki 10 sene sampiyon olamazlarUzun vadede fb nin başarılı olacağını. Hatta lige 3 5 sene ambargo koyacağını düşünüyorum. Muhtemelen terim ile ayrıldıktan sonraki döneme yani 2024 2025 sonrasına denk gelecek bu süreç.
GSCimbom Mobile App
Son dkları özleyecek misin üstat5 son... 1.5 gün