Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayserispor, Mehmet Özcan’ın transferi için Eskişehirspor’a teklif yaptı. Kayserispor yönetimi, Eskişehirspor'un Mehmet Özcan'ın 1 yıl kiralık olarak takımda devam etmesine sıcak bakmıyor.

salim manav
Bu çocuktan bi cacık olmaz Berat Özdemir’i almak lazım.
Ama ikisini de hiç izlemedim.

Lüeyi salla da Fener bunu yapmak istiyor, %100. Ama o sistemi kurup işler hale getirmeleri uzun süre alacak.

Bizde 8 yıldır var scout ekibi, iyi işler de yapıyor.

Fener bu sene de şampiyon olamazsa yine yapamayacak, bizde ise yönetim şovlarından dolayı yapmak mümkün olnadı bu vakte dek.

Marcao ve Luyindama geldi al 12 verdin Ozan parası. Yetiştirdin 0 maliyete bugün 40 m euro potansiyelinde 2 adamın var. O 40 m euro senin yıllık bütçenin yarısı.

Temelde baktığında çok da zor değil bu işler ama dengeli olmak lazım, Sosa gibi 35 yaşındaki adamlar da lazım, Marcao gibi gençler de.

Lüeyi salla da Fener bunu yapmak istiyor, %100. Ama o sistemi kurup işler hale getirmeleri uzun süre alacak.

Fener bu sene de şampiyon olamazsa yine yapamayacak, bizde ise yönetim şovlarından dolayı yapmak mümkün olnadı bu vakte dek.

Marcao ve Luyindama geldi al 12 verdin Ozan parası. Yetiştirdin 0 maliyete bugün 40 m euro potansiyelinde 2 adamın var. O 40 m euro senin yıllık bütçenin yarısı.

Temelde baktığında çok da zor değil bu işler ama dengeli olmak lazım, Sosa gibi 35 yaşındaki adamlar da lazım, Marcao gibi gençler de.
bu ülkede istikrar ve düzen namına ümidim yok be bu haberleri yapanların aklına soxam zaten inanda anca 70 yaşında ana baba olur

yetiştirmelik degil dedigin gibi olmuş gibi adamı alıp potansiyelini devam ettirmek önemli altyapıdan zor işler.

Bir transfer yapmak ne kadar zor olabilir.Yönetim net şekilde transfer için para harcamayıp,cepten koyduklarınj geri almanın peşinde.Çünkü hem ibra edilmeyeceklerini,edilseler bile tekrar seçilmeyeceklerini biliyorlar.

Hem o tanımı dilimize dolayan Keramettin abiydi. Hep onun yüzünden. :D
sirinler.webp

Bizim o sisteme geçmeden önce herhalde önce bir iskeleti yenilememiz gerek. Max 26 yaş ligin üstünde kalitede forvet-2 tane ortasaha ve 2 kanat şart.

Uzun vadede fb nin başarılı olacağını. Hatta lige 3 5 sene ambargo koyacağını düşünüyorum. Muhtemelen terim ile ayrıldıktan sonraki döneme yani 2024 2025 sonrasına denk gelecek bu süreç.

GSCimbom Mobile App

bu ülkede istikrar ve düzen namına ümidim yok be bu haberleri yapanların aklına soxam zaten inanda anca 70 yaşında ana baba olur

yetiştirmelik degil dedigin gibi olmuş gibi adamı alıp potansiyelini devam ettirmek önemli altyapıdan zor işler.
Bunu sürekli hale getirsen alt yapı da işler çünkü alt yapıya yatırın yapabilirsin. Toprakta, kötü zeminde oynayan, götünü yırtsa süre almayan 18 yaşındaki çocuklar o psikolojiyi kaldıramaz. Tecrübeli winner, alt yapı, scouting dengeli olmalı.

Menajerlerin kucağına düşülerek transfer yapıldığı sürece bu iş zaten olmaz.

O yüzden yönetic kavramı değişmeli; mevzu vizyon da değil güncel futbol düzenini takip etmek. Bugün Young Boys, Dinamo Zagreb 10 m euro maaş bütçeleriyle her sene çift haneye adam satıyorsa sıkıntı zaten zihniyettedir.

2 yılı feda etmiyoruz sonra acı çeke çeke başarıszlık geliyor o 2 yılda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt