Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelisme olursa bugün olur
5b9224fec03c0d0cd06a6ea8.webp

bu gece sergenin cezası bitiyor ha.

komple kapatırız transferi.

Bak Onur. Eski adamlik oynamak istemiyorum. Hincal var bilirmisin? Biz Barcelona'dan Popescu'yu transfer etmisiz 1998 Haziran'inda. Ki o Popescu'yu canli izlemek icin ilk TSYD kupa macinda tribundeyim.

Neyse Popescu donemin en onemli libero'larindan birisi. 3-5-2 duzeninde defanstaki en iyi libero'lardan. O donem dunya alem 3-5-2 oynuyor birkac klup haric.

Fatih Terim'in hedefi 2-5-3

Defansta Popescu'yu Bulent Korkmaz'la tek oynatiyor. Hakan Unsal'la Fatih Akyel o zamanki defansif beklerimiz ama onlari orta sahaya kadar cikartiyor. 2-5-3'u illa oyanayacak. Ve de oynuyor. Zaten o sayede Arsenal'i alt ediyoruz 2000 finalinde.

O done, Hincal sallayip duruyor Terim'e. Popescu ki 3-5-2'nin kitabini yazmis nasil libero oynatilmaz. Taraftar Hincal'in etkisinde. Ama Fatih Terim dinlemiyor. Denemeye devam ediyor ve basariyor sonucta.

Fatih Terim enteresan adam. Sevabi cok hatasi cok. Almaguer hatasini mesela. Affedemem. Neyse bu adami rahat birakin. Hele ki yonetim arkadan vurmusken rahat birakin. Destek verin. Guzel seyler gelecek. Yeter ki kafayi sahaya versin.
eskileri bilen ve dillendiren birini gördügüme sevindim tespitlerin hepsine katılıyorum fatih hocaya 96 2000 arasıda ne saldırılar olmuştu rakipler tarafından ama arkasında cok saglam bir yönetım vardı faruk sürenler ergun gursoylar adnan sezgınler mehmet cansunlar

fatih hoca full sahaya konsantre olabilirse kesınlıkle herturlu engeli aşabılır öyle bir tılsımı var fakat rakipler bunu çözdü ve hocayı sahaya konsantre olmaması icin daha pislik oyunlara giriliyor bizzat tff sonra fener sonra onun yardakcı pis kulüpleri rize vs saldırıyor hemde en sert şekilde gecen sene hocaya neler yapıldı nerdeydi yönetim okadar ceza verdiler göt korkusundan hepsi hocanın eteklerıne saklandı
bu yönetim enaz dursun yönetimi kadar suçlu ve zerre utanmalarıda yok
apo olacak adam baş utanmaz guya hocanın dostu ama hocaya saldırı olunca piyasada yok

özetle fatih hocayı bu yılda dahaya konsantre olmaması icin saldıracaklar peki kimsavunacak hocayı ? arkasından iş çeviren yönetimmi

şimdiki yönetimden 10 kat iyidir
Ruya gorun siz sattigin kadar al cezası neden yedik? Uefadan neden men yedik..kac milyonlae lira zarar ettirdiler haberin var mi? Yetmedi tr nin bayerni olacaktik hocayi kovdular yetmedi yiginla sacma transfer. Bu yonetime bir suru laf et ama digerini ovme

Ingilizce dili bilmeyen Albayrak transfer isleriyle ugrasiyor. Oyuncu satmayi beceremiyorlar, yuksek maasli gereksiz oyunculari sutlayamiyorlar ve transfer de yapamiyorlar. Bu yonetim Dursun Ozbek’in yonetimiyle yarisir. Allah Fatih hoca’ya sabir versin.

Transfer olacak olsa çoktan yurt dışı basınına düşerdi, Etebo gibi bir şey olacağını sanmam. Medya vs. son günlerden her şeyi anlık öğreniyor.

Ruya gorun siz sattigin kadar al cezası neden yedik? Uefadan neden men yedik..kac milyonlae lira zarar ettirdiler haberin var mi? Yetmedi tr nin bayerni olacaktik hocayi kovdular yetmedi yiginla sacma transfer. Bu yonetime bir suru laf et ama digerini ovme
Harbi fazla değil Adnan Polat döneminde sonra akılla yönetilen bi kulüp olsaydık şu anda ne ffp konuşuyorduk ne borç konuluyorduk ne de transfer. 10 senede kulüp 3-5 kat daha küçüldğ ekonomi olarak

bilmeyenler icin kısa bir not düşeyim kulübün temeline dinamiti koyan aysal degil rahmetli canaydın baskandır onun dönemınde basladı büyük borclar hemde öyle böyle degil.
Rahmetli Canaydın döneminde 2 senede 40 transfer yapmıştık sanırım. Her hafta farklı 11 görüyorduk sahada :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt