Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki unutanlar olmuştur diye hatırlatmak istiyorum.

Transfer kısaca bir futbolcunun başka bir kulübe geçmesi demektir.Bir futbolcunun transfer yapabilmesi için kısaca ya bağlı bulunduğu kulüple yaptığı sözleşmenin son bulmuş olması ya da hem kulübünün hem de kendisinin başka bir kulüpten gelen transfer teklifine olumlu cevap vermesi gerekmektedir.

Rahmetli Canaydın döneminde 2 senede 40 transfer yapmıştık sanırım. Her hafta farklı 11 görüyorduk sahada :)
Yaw hep seni alintiliyorum da yanlis anlama. Dogru yerlere parmak bastigin icin. Canaydin'dan once Faruk Suren'in AIG miydi neydi adi bir yatirim sirketi projesi falan vardi. Bayagi bir para harcanmisti. Hic bir faydasi da olmamisti. Bugunlere uzanan bir zarari olmus mudur tartisilir tabi de demek istedigim her gelen bir sekilde keyfine gore para harcamistir.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arka perdede birileri yonetime durun ordami dediler? Birakin fb sampiyon olsun gibi bir hava var heryerde. Yani bonservis odemeden alinabilecek cok oyuncu vardi, cok garip. Bakalim yarin ne olacak, yonetim sanki sabote ediyor takimi. Bir iki kotu sonuctan sonra Terim ile yonetim kavgasi baslar ve birinden biri gider bence

ben agzimi acarsam kalp kiracagim icin bu twitler yeterlidir diye dusunuyorum.diagneye de aynisini yaptiniz.adam trezgeuet ve eduokla cosmustu.bizde cop edildi

O ikiz dingil zaten ayrı bi vaka. Birbirlerine pas atma fetişleri var. Bazen sahadaki herkesi unutup aptal aptal pas yapıyorlar birbirleriyle

Taylan savunma arkasına bukac mactir muthis toplar atiyo.vasat bitane hızlı kanat bile olsa cok pozisyona girerdik☹

Canaydin donemi galiba benim izledigim en kotu Galatasaray vardi. Cok gucsuz ve aciz bir yonetim vardi. Kadro olarak fbnin cok gerisindeydik ve ozamanlar olimpiuat stadinda oynuyorduk. Camia olarakta cok gucsuzduk, fb stad forma kombine gibi farklarla butcesi bizden 2,3 misli fazlaydi. Hatirliyorum telegol programinda olimpiyat stadina kurtlar basmisti. Birde dursun ozbek yonetimi vardi, ve ondan sonra adnan polat denen ezik erif. Bizim jenerasyon 2 tane iyi baskan gordu biri unal aysal digeri faruk suren.

taraftar örgütlenip rodopun yayına girmiceksin tek başlarına yayın yapsınlar :D

Konya macinda izledigim aboubakar hala is yapar.cok cok iyi aygir resmen.afobe topla fena degil ama beslemek lazim.samatta d abeslersen atacak biri.fenerin ne bi sistemi ne de kadro plani oldugu icin transferi tartisilir,attigi gollerde bos belesti,ama fena bi futbolcu değil,sadece fenerin anadolu takimi gibi oynamasi onu iyi etkiler mi bilemiyorum, samattayi de heba edecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt