- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Ozledim yazmayi,yazam birazSus lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozledim yazmayi,yazam birazSus lan
aboubakar adam mıdırKonya macinda izledigim aboubakar hala is yapar.cok cok iyi aygir resmen.afobe topla fena degil ama beslemek lazim.samatta d abeslersen atacak biri.fenerin ne bi sistemi ne de kadro plani oldugu icin transferi tartisilir,attigi gollerde bos belesti,ama fena bi futbolcu değil,sadece fenerin anadolu takimi gibi oynamasi onu iyi etkiler mi bilemiyorum, samattayi de heba edecekler
Direkt banlasinlar bu ozgur denen arkadasi hemenEkli dosyayı görüntüle 97295
Devamida bu arkadaslar
ben agzimi acarsam kalp kiracagim icin bu twitler yeterlidir diye dusunuyorum.diagneye de aynisini yaptiniz.adam trezgeuet ve eduokla cosmustu.bizde cop edildi
Ekli dosyayı görüntüle 97295
Devamida bu arkadaslar
Saygi duyarim ama takimin kanatlari,ortsahasi Allaha emanetbunlara katılmak mümkün değildir
öncesi nerde rtaş onları da görmek isterim orda ne gibi küfürler var merak ettim doğrusu
Saygi duyarim ama takimin kanatlari,ortsahasi Allaha emanet
Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)
@Okan Özkan kalbimizdesin reis. Bu kahramanlığını unutmayacağız.www.gscimbom.com
Santraformus al ahli 10m almis 3 sene onceBu tsnin aldigi oyuncu hangi mevki? Nasildir bilen varmi?
Birisi benim anama laf edecek ben onu dogduguna pişman etmeyecegim.Ekli dosyayı görüntüle 97295
Devamida bu arkadaslar
Kimi.almislar ts de tirt yav,kimse top.oynamiyo ligde bizden baska ,biz baya eksik kadroyla oynuyoruz bi de,fatih hoca sayesinde fena degliizBu tsnin aldigi oyuncu hangi mevki? Nasildir bilen varmi?
yılın postlarından 1i.