- 18 Temmuz 2009
- 82.186
- 240.264
- 5.263
Yok bedelin %5i.baska birsey beklenemezdi zaten bizimkiler pay olayini akil etmeleri mümkün degil. hangi miktarin yüzde 5i hesaplaniyor peki? transfer ücretindeki kar payindanmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bedelin %5i.baska birsey beklenemezdi zaten bizimkiler pay olayini akil etmeleri mümkün degil. hangi miktarin yüzde 5i hesaplaniyor peki? transfer ücretindeki kar payindanmi?
imza parası veremiyorlar ki para yok ondan alamıyorlarBen de buna anlam veremiyorum
madem ffp yi bahane ediyorsun git boştaki adamları al
yok onu da yapmıyorlar
stutgarttan schalke yapınca aldık diye biliyorumFederasyon değiştirirse %5 alıyormuşsun. Ben değiştirmeyince alıyorsun sanıyordum.
Yaşına göre değişiyor ama yüzdesi. Şu an %5 geliyor yani.
Kulüp olarak borç batağının içindeyiz, şu an taraftar olarak elimizden bişey gelmez. Bu mevcut yapıyla gideceğiz ve maç maç destekliycez bunları. Genel kurul olur, değişim süreçleri yaşanır orasını zaten bende destekliyorum, ama şu an akışta gitmekten başka bişey yok.cogunluk herzaman kazanir nekadar tepki okadar tokat bak bakalim cesaret edebilirlermi o sözlesmelere, inan bana biz varsak onlar var bizsiz takimlar bir hic!
X yaşa kadar sürekli alıyorsun da galiba federasyon değiştirdiğinde oluyormuş o.stutgarttan schalke yapınca aldık diye biliyorum
Yalandir hocam daha bi mok alamazlar. Soyleyen kimdi hangi program?Az önce tv de yorumcular konuşuyodu, şikeciler bi 10 numara kovalıyomuş duyduğum eğer doğruysa yer yerinden oynar dedi yorumcu, isim vermediler
Valla son sayfaydı galiba adamın ismini hatırlamıyorumYalandir hocam daha bi mok alamazlar. Soyleyen kimdi hangi program?
benim takıldığım olayda şu duyum mevzusu,geçen sene özgür iyi bilmişti bu senede kaldı 1-2 gün ak koyun kara koyun belli olur
sosyal medyadan inanılmaz ekmek yiyen bi kitle var bu işten sallayıp para kazanan,çıkarı olmayan kimse yok ama kandırılan milyonlarca taraftar
hoca 1-2 sene önce kolpacıları ifşa edeceğini söylediğinde sevinmiştim hele şükür şu heriflerin patladığını belgeleyecek diye o dönem rezil oldu çoğu kimi hesabı kapattı kısa süreliğine takipçi kaybetmemek için kimi bahaneler üretti kimi yokoldu
bu gs muhabirleride ayrı bi dünya zaten hepsinin ne olduğunu biliyoruz ama bunlara bi dur demek gerekiyo
Volkan kılıç gsevgisinin twitlerini çaldı durdu twit attı ekranlarda anlattı insanda biraz utanma olur ki gsevgiside patlamıştır okay konusunda vs ama adam muhabir falan değil zaten muhabir olanın hiçbir emek sarfetmeyerwek yattığı yerden para kazanması (tamam bi ırmak kazuk sneijder ol demiyoruz ama en azından bi barış yurduseven ol yav)
emrelaplan aspora bağlanıyo yatak pdasından istediği gibi isim sallıyo sallıyoda sallıyo dur diyen yok adama
rodopa baktım şimdi 2-3 aydır yok 30 yaşlarında premier ligden biri geliyo yıldız yok 2 genç geliyo falan şimdi çark etmiş sanıyoki millet balık hafızalı (birilerinin bunlara balık hafızalı olmadığını hatırlatması lazım)
bunların muhabirliğini gazeteciliğini bizim kolpa ahmet denizcide yapıyo zaten ama bu adamlar 10 binleri götürürken bizim ahmet 10kb falan harcıyo bide twit atmak için
bu adamlar sosyal medyanın kölesi olmuş çünkü herşey takipçide etkileşimde bitiyo mangırda geliyo tabi
taraftarlar olarak bunun önüne geçilmeli ve bu adamların hesapları spamlanmalıki en korktukları şey başlarına gelsin yani hesapları kapansın kimsede dinlemesin takip etmesin bunlarıki gittikleri yolun yol olmadığını anlasınlar(bi ihtimal)
Forum olarak diğer sayfalarla iletişime geçilip bunları spamlamalı herkes bi çalışma yapılmalı
Şu leak yayınlayan arkadaş banlanmalı
Şu leak yayınlayan arkadaş banlanmalı
Sagolasin renktas.Valla son sayfaydı galiba adamın ismini hatırlamıyorum
taraftarin sucu ne? biz herzaman genc getir parlat sat fikrindeydik ayni zeka malesef yöneticilerde yok, sorun zaten burada adam akilli bireyler o koltukta otursa lig ucardi, anadolu kulüpleri bile daha net zeki stratejik hamleler gösteriyor.Kulüp olarak borç batağının içindeyiz, şu an taraftar olarak elimizden bişey gelmez. Bu mevcut yapıyla gideceğiz ve maç maç destekliycez bunları. Genel kurul olur, değişim süreçleri yaşanır orasını zaten bende destekliyorum, ama şu an akışta gitmekten başka bişey yok.
Kontratlar çok ağır, sıradan vatandaşın ömrü boyunca göremeyeceği paralar bunlar. Görüyoruz işte Babel gitmiyor mesela örnek, o kontratı kim yaptı 3 senelik? Mustafa Cengiz ve yönetimi. He öyle mi kardeşim, gel sen kongreye bi hesap ver bakalım, daha 2 sene kalıcak bu harabe için bize ne vaad ediyorsun.
Bu hesap ancak genel kurulda sorulur, taraftar sosyal medyada sadece tarafını belli edebilir şu an için.
Abdurrahim Albayrak ı şöyle düşünüyorum ben, bir takımda yedek stopere oyun kurucu görevi verilmiş sahaya sürülmüş gibi, hiç alakası olmayan bir işi vermişler adama hem kendine yazık hem takıma. Ona o görevi veren şahsiyetin vizyonu bu işteabdürrahim albayrak derhal istifa etmeli, gerek kendisi, gerek konumu, gerekse özel hayati icin, aksi taktirde herkesin saygisini yitirecek hafizalarda kara bir görüntü olacaktir. kacip gitmesi en mantikli gibi duruyor, ki zaten rahatsizligida var saglik acisindan.
Stoperde 3 hostur hocam.Fener 32342 ortasaha alıp takım içindeki dengeleri altüst etmeyi planlıyorsa biz napalım1 mevkinin en fazla 2 tane alternatifi olur en fazla oda .