Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük resme bakacak olursak şampiyon olsak bile CL’de yine ezileceğiz. Futbol seviyesi ülkede yükselmedikçe önümüzdeki 5 sene falan al gülüm ver gülüm oynarız çok da hırs yapmamak lazım artık diye düşünüyorum. Maalesef...

Bize de seneye yardım kampanyası gözüktü bence utanılacak bir şey değil seneye belo babel fegh falcao gibi isimlerden kurtulup geniş bir rahatlama yaşayacağız maaş bütçesinde al sat kuralı da olmayacak

bu arada ademi çok arayacaz cok hoca neden gönderdi acıklasın cok merak ettim ondaki sahiplenme ve mucadele hickimsede yok

Su anki durum çok net. Baskan ve yönetim sezon sonu gideceklerini biliyorlar o yüzden transfer icin ceplerinden tek kurus harcamak istemediler.
Bonservisi olmayan oyuncular bile alsalar maaşları icin para vermek zorunda kalabileceklerinden korktular.

Liverpol 7 yemis,manchester 6 yemis.klop istifa diyen olmadi mi?ademi gibi bi forvetleri,erol gibi bi hocalari niye yok?diyen olmadi mi ya tuh Allah kahretsin

Bize de seneye yardım kampanyası gözüktü bence utanılacak bir şey değil seneye belo babel fegh falcao gibi isimlerden kurtulup geniş bir rahatlama yaşayacağız maaş bütçesinde al sat kuralı da olmayacak
Seneye çok geç bu sene yapıp parayı dolara yatırmak lazım. Ayrıca galatasaray app akıllı bir şekilde kullanılabilirse senelik 1-2 milyon euro gelir elde eder.

ivanovu alın bari ya allahın cezası herifler kanatta feguliyi mi izlicez

Zamanında almadığınız Trezeguet, Liverpool'a karşı asist yapıyor. Trezeguet, 10 milyon euroya transfer olurken biz gidip o yıl Diagne'ye 13 milyon euro verdik. Üstelik bu adam kaç defa bizde oynamak istediğini dile getirmişti.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su anki durum çok net. Baskan ve yönetim sezon sonu gideceklerini biliyorlar o yüzden transfer icin ceplerinden tek kurus harcamak istemediler.
Bonservisi olmayan oyuncular bile alsalar maaşları icin para vermek zorunda kalabileceklerinden korktular.
Ya çıldıracam e gideceklerini biliyorlar da kulübün 1 senesini ve yaklaşık 500 milyon lira gibi bir ekstra geliri çöpe atmaya seyirci mi kalacaklar.
Bu mudur yönetim. Seneye gideceğim kulüp ne yaparsa yapsın. Belki gitmeyeceksin çok doğru işlet yap doğru oyuncuları alıp pazarla. Yüksek maaşlardan kurtulup bunu nokta atışı Scout transferine yatır uefada final oyuna bak bakalım seni göndermeye bir allahın kulunun gücü yeter mi

Bence Ali Koc gibi her sene o kadar para yatirmasina bile gerek olmazdi. Bu sene bizim bir 15 milyon € para verebilecek yönetim olsa, gelecegin takimini rahat kurmus olurduk.

Diagne, Belhanda ve Maiconu ne kadar ediyorsa sat(iyi bir ekip bunlari +10 milyona satardi) ve ordan 5 milyon kulübe sok.

Babel(800 bin), Falcao(2,5) ve Feghoulinin (1,7) maasini bir kismini ödeyerek yolla, ve geri kalan 10 milyondan 5 milyonu kulübe girdirmeye calis.

+20 milyona bence rahat iyi bir takim kurardik. Hauge ve Zinckernageli 3,5
Dorukhan 2,5 + Sener hediye
Vizinger 800 bin
Kaan Ayhan 2,5
= 9,3 Milyon.

Geri kalan 11 milyonla tas gibi bir OS ve Forvet al, lazim olursa birini yüksek kiralik bedelli ve zorunlu olmayan opsiyonlu getir ve geriye yaslan. Bunlarin hepsini sonra 35-40a satarsan, al o 15 milyonu geri cebine at. Hic sorun olmaz bence.

Tabiki biraz fazla FM mode oldu, ama yukardaki rakamlar erken davranirsan cok ucuk degil gibi geliyor bana.

Oyunculari o paraya, veya o fesih bedelle transfer döneminin basinda yollarsan, kabul etme sansida olurdu.

Ama Cengizden sonra onu fazla aratmayan birisi gelir herhalde.

Yönetim her sene ŞL geliri varmışcasına davrandı. Herkes de şakşak yapıyordu kardayız diye. Bir tanr gelir getirici proje üretmediler. Bilanço, maaş konularında bunları defalarca yazdım.

Başarının sırrı bellidir, gelirini içeriye göre dizayn edersin, Avrupa gelirlerini ise döndürülebilir olarak kullanıp yatırım yaparsın bonservise.

Gidip ŞL var diye 50 m euroluk bütçe oluşturursan o 30 m euro gelmediğinde böyle ortada kalırsın.

Yıllarca ŞL yaptık, geri döndürülebilir adamlar hemen hemen hiç alınmadı. Kasımpaşa'dan sayısız adam aldık, en büyük potansiyel genç Trezequet hariç. Gittik wonderkid diyarı Norveçten ala ala Linnes'i aldık.

Geçen sene kiraladığımız yani geri dönüşü olmayan yatırımlara 15 m euro, Falcao'ya ise bir 15 daha bağladık. Şimdi de satmadan alamayız diyorlar. Almasaydınız kardeşim 30 milyon euroyu geçen sene çöpe atmışsınız.

Neyse bu ülkedeki çapsızların yediği bokların ceremesini çekmekten ben çok yoruldum. Allah ıslah etsin.

şu paşaya karşı 1 tane doğru dürüst pozisyona giremedik yıllardır izlediğim en berbat maçlardan biriydi harbi

Türk futbolu bitmis Abi. Su an Sampiyonlar Liginde oynayacak olan herhangi bir Türk takimi -10 averaj ile dönebilirse öpüp basina koysun

Şimdi bizim FFP den dolayı alırken harcayabileceğimiz para ne kadar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt