Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında almadığınız Trezeguet, Liverpool'a karşı asist yapıyor. Trezeguet, 10 milyon euroya transfer olurken biz gidip o yıl Diagne'ye 13 milyon euro verdik. Üstelik bu adam kaç defa bizde oynamak istediğini dile getirmişti.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İkisini paket yapıp sene sonuna +3-5 daha vermeyeceğim taahhüt edecektik. Sonra birbirini besleyip bunları biz çakacaktık.

Büyük resme bakacak olursak şampiyon olsak bile CL’de yine ezileceğiz. Futbol seviyesi ülkede yükselmedikçe önümüzdeki 5 sene falan al gülüm ver gülüm oynarız çok da hırs yapmamak lazım artık diye düşünüyorum. Maalesef...
bu sene sampiyon olmana imkan yok

Taraftarsız seyircisiz bir hiçsiniz, bu bariz bir şekilde kabak gibi ortada, ama hemen hemen tüm hepsinin fikir birliği içinde söylediği tek bir şeyi yapmıyorsunuz,
Ne mi istiyoruz,
en azından istifa bari edin de şu kulübe bir hizmetiniz dokunsun

Acilen götze yi alsınlar .. boşta bi kanat ve forvet acilen acilen..

@Keramettin TANRIVERDİ trezeguet burada futbolcu değil kıvamına gelmişti.Liverpool maçında acayip oynuyor.Bizde arda feghouli işte.
Yöneticisi neki taraftarı ne olacak? Adam sağ, sol her yerden pozisyona sokuyordu takımını. Anderlechtten 2.5u çekmeden kaç kere yazdım burada alsınlar diye.

Neymiş Anadolu takımı oyuncusuymuş da kesin çöpmüş. Vedatla Trezequet de ders olmaz olmayacak da.

taraftarın büyük bölümü hala yönetimin beceriksiz olduğu için transfer yapamadığını sanıyor.. yönetimin de isteği bu zaten..

Yöneticisi neki taraftarı ne olacak? Adam sağ, sol her yerden pozisyona sokuyordu takımını. Anderlechtten 2.5u çekmeden kaç kere yazdım burada alsınlar diye.

Neymiş Anadolu takımı oyuncusuymuş da kesin çöpmüş. Vedatla Trezequet de ders olmaz olmayacak da.

İkisini de çok istedim ya.Vedat mesela o dönem çok formda olan luyindamaya ustunluk sağlamıstı.Trezeguet zaten çok iyiydi.

Zamanında almadığınız Trezeguet, Liverpool'a karşı asist yapıyor. Trezeguet, 10 milyon euroya transfer olurken biz gidip o yıl Diagne'ye 13 milyon euro verdik. Üstelik bu adam kaç defa bizde oynamak istediğini dile getirmişti.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Trezequeti biz hep istedik. Para çıkaramadılar, Akbaba'ya gömdük önce. Hatta ülke içine 5 m euroya gidebilir maddesi vardı. Onun da süresi doldu sanırım kullanamadık. Yani isteyen alırdı, aylarca Alan, Pato kovalayıp beceremeyince tarihin en büyük kazıklarını sırasıyla soktular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt