Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deadline Day butun takimlarin taraftarlari icin heyecan verici, biz haric.

küfür etmeye dahi değmeyecek futbolcular var takımda malesef.Basta o araplar feg ve belhanda sonra evladiyelik arda gamsız 10 milyon euroluk kazma diagne 4 sene eşittir 20 milyonluk imitasyon falcao geri vites babel norveç çıkan en dandik futbolcu lines .Kalecisi fatih ve bunlara rağmen finansal.fairplay var sokağa atılcak 1 kuruş yok diyen bence şampiyonluğu febeye satan yönetim son olarak o eski halinden eser olmadığına artık tamamen inandığım fatih terim.Burdaki kişiler Galatasarayın kanser hücreleridir.Omer bayramı yazmadım çünkü o futbolcu değil. Bunlardan kurtulmamız lazım yoksa gelecek karanlık
takım 7 kişi oynadı ilkyarıda,ikinci ayrı iyi micadele ettik ama yetmedi hücumda

4.PNG

maç sırasında twitter okuyormuş

Monocospora tesekkür etmedi mi daha bu Abdürrahim

Hala inanamiyorum. Yani yasanmasa, gormesek, bilmesek tamam ama bu takim gecen sene Babel ve Fegh ile 10 12 puan yemesine ragmen bu sene yine ikisiyle basladik. Resmen ihanet edildi

falcao ve diagne çöp degil bu arada.sadece 10 numaramız ve kanatlarımız yok.oynayanlardan arda fiziksel olarak bitik,feghouli ve belhanda videolarda gördügünüz gibi takımı sabote ediyo.yani diagne 1-2 kacırır ama atar sonunda,önemli olan sürekli etkin olmak hucumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt