Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Toplanti dedikleti çiğköfte night organize etmislerdir. Bizlik durum yokturşuan toplantıdaymış yönetimle hoca
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplanti dedikleti çiğköfte night organize etmislerdir. Bizlik durum yokturşuan toplantıdaymış yönetimle hoca
Haha sesli guldum rdasOoo ocak ayında alınmayacak oyuncuların listesi yapılıyor demek

Cezayirli olduğu için sevmem ama öyle çöp bi adam değildir. Premier lige uygun değildi. Ayağında top tutan, dağıtan bi oyuncu. Hızlı değil sadeceCop.dediler ona twitterda
takım 7 kişi oynadı ilkyarıda,ikinci ayrı iyi micadele ettik ama yetmedi hücumdaküfür etmeye dahi değmeyecek futbolcular var takımda malesef.Basta o araplar feg ve belhanda sonra evladiyelik arda gamsız 10 milyon euroluk kazma diagne 4 sene eşittir 20 milyonluk imitasyon falcao geri vites babel norveç çıkan en dandik futbolcu lines .Kalecisi fatih ve bunlara rağmen finansal.fairplay var sokağa atılcak 1 kuruş yok diyen bence şampiyonluğu febeye satan yönetim son olarak o eski halinden eser olmadığına artık tamamen inandığım fatih terim.Burdaki kişiler Galatasarayın kanser hücreleridir.Omer bayramı yazmadım çünkü o futbolcu değil. Bunlardan kurtulmamız lazım yoksa gelecek karanlık
tersten yandı sigara
Para alacağız ya, uçak bile arızalanıyor a.
Tellesin uçağı bozulmuş geri dönmüş manchestere giderken
Deadline Day butun takimlarin taraftarlari icin heyecan verici, biz haric.
Mizaha hiz mi versek ahbap ne dersin ?1 günde adam alamayız ki rtaşlar demi bide covit falan var.
takım 7 kişi oynadı ilkyarıda,ikinci ayrı iyi micadele ettik ama yetmedi hücumda
dogru,motve degillerdi.odaklansalar atarlardı, babel cok top getirdi ama bosa gitti hepsi2. yarıda 9 kişiydik diagne , falcao rakip stoper gibiydi
Mizaha hiz mi versek ahbap ne dersin ?
Ekli dosyayı görüntüle 97453
ellerim titrek,gözlerim sana yangın
mutsuz da olsam dilerdim hissetmeni
yine seni isterdim
varabilsem yeni asklara,
varmaz mıydım senden baskasına,
kimse sen degil inan bana
senden baska herkes yalan bana