Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen kardeşim benim demek istediğim futbolcu lisansı olan herhangi bir kanat oyuncu, bak herhangi bir kanat diyorum ismi fark etmez, ha bu iki leşten inanki kötü olamaz. İşin içinde başka birşeyler var. Fatih hoca 17 yaşında Emin Bayramı kaptan olarak sahaya çıkardı, bunun sayısız örnekleri var. Yine söylüyorum işin içinde başka bir şeyler var
bende yusuf erdogan olsa bile takım iyi oynar hucumda diyorum.gülecekler ama gercek bu.sarachhi dönse zaten daha cok hucum yapcaz,bi yusuf erdogan bile fark yaratır ama almıyo onun bunun bilmem neleri

fatih hocaya ilk defa bu kadar cok kızdım ,yönetimin inadına yaptgına eminim ama cok zorladı mevzuyu.sen 20 dk bile nasıl sabrettin guzel babacım o kele ve belhandaya ya.sana yazık,bize yazık gzünün yagını yedigim
Az önce de yazdım Sergen kardeşim, kesinlikle işin içinde başka bişeyler var

pt3

Southampton

Boufal kanat

Spurs

Clarke kanat
Sessegnon kanat

WBA

Austin forw
Grosicki kanat

West ham

Wilshere o.s
Lanzini o.s.
Snodgrass kanat

Fatih
Omar-Luyi-Marcao-Saraci
Taylan(*)
*-*-Etebo-Emre(*)
*​

11e şu an için kimleri gönül rahatlığıyla yazarım diye baktım şöyle oldu
*lar direk olarak o mevkide eksik olduğumuzu düşündüğüm yerler
(*)lar da alternatif olarak eksik olduğumuz yerler
Baştan beri eldeki futbolcular pazarlanıp 4 transfer yapılamaz mıydı gerçekten

Bakayoko Napoli'ye gitti.
Bernard şimdlilik kupa maçlarında oynuyor.
sandro ve bolaise ise büyük ihtimalle serbest kalacaklar. Sözleşmeleri sene sonu bitiyo. Besiç ise şu an 6. tercih Everton'da

diğerlerine de bak bi cihberg
alınabilir herifler var gibi durmakta

Fatih
Omar-Luyi-Marcao-Saraci
Taylan(*)
*-*-Etebo-Emre(*)
*​

11e şu an için kimleri gönül rahatlığıyla yazarım diye baktım şöyle oldu
*lar direk olarak o mevkide eksik olduğumuzu düşündüğüm yerler
(*)lar da alternatif olarak eksik olduğumuz yerler
Baştan beri eldeki futbolcular pazarlanıp 4 transfer yapılamaz mıydı gerçekten
O boş bıraktığın yerler varya, hah işte hakkaten boş aynen böyle oynuyo şuan takım yani o boşluklara afedersiniz eşşek koysak yine bi faydası olur

Fenerbahçe, Dimitris Pelkas transferi için oyuncuyla ve PAOK ile anlaşmaya vardı.

fener pelkas'i da almış napıyor la bunlar alt tarafı 6 maç fazla oynayacaksin Avrupa ligi yok. Ferdi'ye Omer Faruk'a yazık.

diğerlerine de bak bi cihberg
alınabilir herifler var gibi durmakta
Alınabilir çok adam var ama alabilecek adam yok ne yazık ki.

Bu arada Jack Clarke ana kadroda değil Tottenham'da. Sessegnon da kiralık gönderilecek. İkisini almak istesek Mou sabah uçağı ile yollar ama nerdeeee

pelkas'ı hatırlamıyorum ama paok birkaç yıldır gayet iyi takım. ajax'ı çok zor duruma düşürdükleri maçı izlemiştim geçen sene.

Fatih Terim: "Şu an bunları konuşmak için çok yersiz bir zaman. Zaten 24 saat var. 24 saat sonra da ne olacağı da belli aşağı yukarı."

ne zaman konusmaya düsünüyorsun hoca
Hocada belliki bizim gibi umut fakirin ekmeği hesabı 1 gün daha bekliyeyim diyor transfer dönemi kapanmış olsaydı hoca milli ara filan beklemezdi gömerdi yönetimi yarın mucize olurda adam akıllı 2 transfer gelirse hoca milli arada konuşacağım dediği hiçbirşeyi konuşmaz

Bugün Alex Telles'i Portekiz'den Manchester'a taşıyacak olan özel uçakta yaşanan ufak sorun nedeniyle seyahat gerçekleşemedi. Yolculuk yeni güne kaldı. [SICNoticias]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt