Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouili ve Belhanda net kadro dışı kalmalılar. Para mara kazandıracakları yok zaten bunların. Bi boka yaradıkları da yok. Ciguli en azından dayanamaz kaçar gider yazın da maaşından 1 sene kurtuluruz.

Prömiyer ligde henüz oynamamış herifleri derleyelim pt 1

Arsenal

Willock
Nelson - kanat

Villa

Lansbury- o.s.
El ghazi - kanat

BHA:

Propper - o.s
Macallister
İzquerdo - kanat
Baluta - o.s

Chelsea:

Moses - kanat
Drinkwater - o.s.
Bakayoko - o.s.

Palace

Meyer - o.s

Everton:

Bolasie - kanat
Besiç - o.s.
Sandro - forw
Bernard - kanat

Bernard ve iZquerdo gelsin isterdim.

Btw bakayoko napoliye gitti di marzio aciklamisti gecen

şu atsu da işimizi görür. 1 sene kontratı kalmış zaten
hem çalımcı hem hızlı zenci kanat. şuradan adam düşüremiyorlar diyecek laf yok Y gibi adamlar

sallayın bu yılı gitti artık

ocak filan da hikaye paramıza yazık bunların alacağı adama

seneye tepeden tırnağa ak ve pak bir galatasaray geliyor

kenarda deutschland pasaportlu bir yiğit görür gibiyim şimdiden

şu 4-5 cenazenin kontratlarından bir çıkabilsek yeter

Norwich - Trybull, Leitner, Drmic
Stoke - Allen, Ince
Watford - Capoue, Welbeck, Gray, Deulofeu, Hughes, Success, Penaranda

buda chship

Aranızda fbnin transferlerine imrenmeyen var mı? İsim olarak söylemiyorum samatta harici aldıkları hiçbir topçuyu takımımda istemem fakat nerde eksik varsa 2'şer 3'er adam aldılar yok limitmiş yok borçmuş falan dinlemediler. Bunu yaptıkları hoca da hoca falan değil. Duran top ve savunma dışında bir şey oynatmayan birisi ama ona bile bu kadroyu kurdular. Bizde de 8 şampiyonlu 20 kupalı Fatih hocamız orta saha yok diye Taylan'ı oyunda sıfırdan profil yaratır gibi sahaya sürüyor. Sol bek Ömer'den asist kralı falan çıkartmaya çalışıyor.

Fenerbahcenin bu kadar transfer yapmasina neden sasiriyorsunuz, ben bunu anlamiyorum.

Biz Dursun ozbekin ilk yillinda nasil komple kadroyu degistirdik ve cok adam aldik, bu senede bunlar aynisi yapiyorlar. Sasiracak durum ortada yok, mevzu yonetimlerde bitiyor. Ali koc futboldan zerre anlamiyor zaten, bunu ilk 2 yil gosterdi ama simdi etrafina, futbolu ''anlayan'' adamlari sarinca ortada bunlar cikti.

Mevzu transfer falan degil. Mevzu is bitiren yonetim olmasi, adamlar nasil yapiyor ve ediyorsa. eldeki butun coplerine (illegal'da) olsa satip o paraya kullanip oyuncu aliyorlar. Vedat 17m, Jailson 5m, butun copleri gonderdiler, Tolganin 2,2m euro aldi yerde 24 saatte kontratina fesih edip tekmeye vurdular.

Ali koc yonetimi sportif anlamda cok basarisiz olsada, Transferde bizim yonetimden 100 kat daha is bitiren bir yonetimi var. Tabi simdi Para da olunca, isler daha kolaylasiyor. Bu paralar havadan gelmiyor yalniz, Vedat'a biz alsaydik, yemin ediyorum 7-8M euroya zar zor satardik. Hatta, satmayabilirdik ve elimizde patlardi.

Bana gore suan acik ara favori Fenerdir, cunku rakipler berbat ve bocaliyorlar. Ha, bunlarin en buyuk yanlisi, bu kadar imkani Erol denen karbonati teslim etmeleri, adam resmen aykutun alanya versiyonu. Yaklasik 380 dakkikda, 1 tane akan oyunda golleri var, gerisi hep duran top. Sampiyonluk oyunu bu asla degildir, ve yetmez.

Bunlarda kudurmuş köpek gibi, sağa sola saldırıyolar, gerçi zaten öyleler
avrupa yakasında sehsu, bir bölümde burhana naile diye birini ayarlayınca kendi kız arkadası ile arası bozuluyo.sonra diyoki sesu'adam aç ,kadın kadın diye ölüyor.dişi timsah getir onu bile begenir' diyo burhan altıntop için.fenerliler de o hesap işte

Aranızda fbnin transferlerine imrenmeyen var mı? İsim olarak söylemiyorum samatta harici aldıkları hiçbir topçuyu takımımda istemem fakat nerde eksik varsa 2'şer 3'er adam aldılar yok limitmiş yok borçmuş falan dinlemediler. Bunu yaptıkları hoca da hoca falan değil. Duran top ve savunma dışında bir şey oynatmayan birisi ama ona bile bu kadroyu kurdular. Bizde de 8 şampiyonlu 20 kupalı Fatih hocamız orta saha yok diye Taylan'ı oyunda sıfırdan profil yaratır gibi sahaya sürüyor. Sol bek Ömer'den asist kralı falan çıkartmaya çalışıyor.
Ali koç servetini döktü takıma bizde elini taşın altına koyan yok bu yönetim bi sene sonra olmayacağını biliyor Galatasaray'dan faydalanma derdindeler.

Şaka maka son 3 maçta akan oyundan golümüz yok :D Uyu hocam sen güzel uyu :D

Ne anlattın r'taş acaba? Dediğine göre adamlar bok gibi iş yapmışlar ama imreniyorsun? Dursun Özbekle bi akrabalık var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt