Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.908
- 8.587
- 2.068
Bunlarda kudurmuş köpek gibi, sağa sola saldırıyolar, gerçi zaten öylelerFenerbahçe, Dimitris Pelkas transferi için oyuncuyla ve PAOK ile anlaşmaya vardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlarda kudurmuş köpek gibi, sağa sola saldırıyolar, gerçi zaten öylelerFenerbahçe, Dimitris Pelkas transferi için oyuncuyla ve PAOK ile anlaşmaya vardı.
Prömiyer ligde henüz oynamamış herifleri derleyelim pt 1
Arsenal
Willock
Nelson - kanat
Villa
Lansbury- o.s.
El ghazi - kanat
BHA:
Propper - o.s
Macallister
İzquerdo - kanat
Baluta - o.s
Chelsea:
Moses - kanat
Drinkwater - o.s.
Bakayoko - o.s.
Palace
Meyer - o.s
Everton:
Bolasie - kanat
Besiç - o.s.
Sandro - forw
Bernard - kanat
Kendini aslan burcu mu sanıyor bu şaban?hakan şükür her videoyu tek part 3 saat çekiyor sonra izlenmiyorum izlenmem tabi diyor her seferinde
bilyom lan izleidn mi diye sordum oyununu
bilmiyorum üstad sormadımKendini aslan burcu mu sanıyor bu şaban?
Devamlı aslan burcu paylaşmış. Bi' bakayım dedim profile de. Belki muhabbeti olmuştur twitlerde filan, takip ediyorsan diye.bilmiyorum üstad sormadım
Kanat oyuncusuna bak orta saha bos topu alip gitmek varken pas yapiyor
avrupa yakasında sehsu, bir bölümde burhana naile diye birini ayarlayınca kendi kız arkadası ile arası bozuluyo.sonra diyoki sesu'adam aç ,kadın kadın diye ölüyor.dişi timsah getir onu bile begenir' diyo burhan altıntop için.fenerliler de o hesap işteBunlarda kudurmuş köpek gibi, sağa sola saldırıyolar, gerçi zaten öyleler
Ali koç servetini döktü takıma bizde elini taşın altına koyan yok bu yönetim bi sene sonra olmayacağını biliyor Galatasaray'dan faydalanma derdindeler.Aranızda fbnin transferlerine imrenmeyen var mı? İsim olarak söylemiyorum samatta harici aldıkları hiçbir topçuyu takımımda istemem fakat nerde eksik varsa 2'şer 3'er adam aldılar yok limitmiş yok borçmuş falan dinlemediler. Bunu yaptıkları hoca da hoca falan değil. Duran top ve savunma dışında bir şey oynatmayan birisi ama ona bile bu kadroyu kurdular. Bizde de 8 şampiyonlu 20 kupalı Fatih hocamız orta saha yok diye Taylan'ı oyunda sıfırdan profil yaratır gibi sahaya sürüyor. Sol bek Ömer'den asist kralı falan çıkartmaya çalışıyor.
Ne anlattın r'taş acaba? Dediğine göre adamlar bok gibi iş yapmışlar ama imreniyorsun? Dursun Özbekle bi akrabalık var mı?Aranızda fbnin transferlerine imrenmeyen var mı? İsim olarak söylemiyorum samatta harici aldıkları hiçbir topçuyu takımımda istemem fakat nerde eksik varsa 2'şer 3'er adam aldılar yok limitmiş yok borçmuş falan dinlemediler. Bunu yaptıkları hoca da hoca falan değil. Duran top ve savunma dışında bir şey oynatmayan birisi ama ona bile bu kadroyu kurdular. Bizde de 8 şampiyonlu 20 kupalı Fatih hocamız orta saha yok diye Taylan'ı oyunda sıfırdan profil yaratır gibi sahaya sürüyor. Sol bek Ömer'den asist kralı falan çıkartmaya çalışıyor.