Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim bonusları açıklamıyor.Babelin falcaonun dunya kadar bonusları var.Diğer topçuların da vardır.Diagnenin şampiyonluk bonusunu da açıklamamışlardı.
Birde falcao ya maaş üzerinden tepki varken sezon basında yalandan bonusları istemiyor diye haber yaptılar. Kolpadır. Her şeyi kapa bildiren yönetim gerçek olsa yeni sözleşme şartlarını da bildirirdi.

1601898673853.webp

Bu beceriksiz ahlaksızlar pandemiye güveniyorlar. Maçlar seyircili olsa o tezahüratlardan sonra insan içine çıkamazlardı ama şimdi arka kapılardan kaçıyorlar korkaklar. Nasıl olsa bir kaç ay sonra görevden alınacağız, biraz daha reklamımızı yapalım, içerideki paramızı alalım kaçalım derdindeler.

Tarih yazacak bunları, asla unutulmayacaklar.

Tranfer yapilmayacaksa toplantıda neyi konusuyorsunuz sayın aptallar ordusu.

Ben bizzat Bartuğu istedim ama kulüp içinde herkes futbol dahisi olduğu için(!) yetersiz buldular geçen sene de yanlış oyuncu transferi yapmışlardı öğrenir öğrenmez iptal ettirdik ben oyuncu izleme önerme kısmında çalışıyorum ama onların gönlüne göre dönüyor işler klasik Türk kulübü

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

E yuh yani. Çocuk 2003 jenerasyonunun Omer Faruktan sonra en yetenekli ismi belki de kayserideki emre de iyi.
Bartug icin cok iyi olurdu pişmesi lazim biraz. Karnucudaki kesicilik o cocukta olsa gozu kapali 6 oynatirsin 1 2seneye.
Karnucuyu da tarsusa yolladik engin hoca istemis bizzat

Sözlukte yazana göre tff limitlerine takılmışız.

Stanislav Ivanov Galatasarayi takibe almis.
1601898799736.png

Ben bizzat Bartuğu istedim ama kulüp içinde herkes futbol dahisi olduğu için(!) yetersiz buldular geçen sene de yanlış oyuncu transferi yapmışlardı öğrenir öğrenmez iptal ettirdik ben oyuncu izleme önerme kısmında çalışıyorum ama onların gönlüne göre dönüyor işler klasik Türk kulübü

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sizin kaleci baya yetenekli galiba Muslera'nın arkasına olmaz mı ? Fiyatı nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt