Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şeyi merak ediyorum, acaba FFP diye bir şey olmasaydı bu yönetim rahat rahat transfer yapabilir miydi? Hadi diyelim yapamadılar bahaneleri ne olurdu? :D

Seneye de kuş kadar limit olacak.ffp bitiyor diye sevinen arkadaşlar varsa hatırlatayım.Ve uymazsan ceza verirler fener hariç.

Kuzyaev hala boşta. Kevin Stewart hala boşta. Defour hala boşta.

Daha bir ton ligimiz için iyi olabilecek orta saha oyuncusu boşta. Ama onları alabilecek akıllı bir herif var mı? Yok anasını satayım.

Ayrıyetten başka bölgeler için de bir ton kaliteli oyuncu boşta. Ama çapsızlar bir haberdir bu durumdan.

Adamlar fener sampiyon olsun diye transfer yapmadi. Fatih hocanin eline siradan 6 numada ve hizli kanat versen yine bir seyler yapardi. Ya sampiyonlugu sattilar ya da fatih hocayi yemek icin transfer yapmadilar

Alsanıza aga iyi kötü birini alsanıza almamak daha mı iyi?

Adamlar fener sampiyon olsun diye transfer yapmadi. Fatih hocanin eline siradan 6 numada ve hizli kanat versen yine bir seyler yapardi. Ya sampiyonlugu sattilar ya da fatih hocayi yemek icin transfer yapmadilar
Geçen sene başakşehire peşkeş çekildi. Bu sezon da fenere.

Yazıklar olsun.

Bir şeyi merak ediyorum, acaba FFP diye bir şey olmasaydı bu yönetim rahat rahat transfer yapabilir miydi? Hadi diyelim yapamadılar bahaneleri ne olurdu? :D

nah yaparlardı ( sana değil nah lafım renkdaşım. o kadar nefret ediyorum ki şu an bunlardan, bu seneyi resmen fener yavşağına verdiler. allah belalarını versin çok sinirliyim)

EjkFExGXcAsoX1A.webp

ya hoca boşta olan oyuncları istemiyor bugüne kadar buna inanırdım ama son gün illa ister ya da tff limitleri nedeniyle kimseyi alamıyoruz başka açıklama yok

Bundan sonra alsalar bile Grosskreutz gibi birsey olur, kagitlar ulasmaz. Yonetim bastan asagi cenabet. Gram guvenmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt