Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.946
- 73.468
- 5.188
senin içinde canavar varmışSevgili Galatasaray taraftarini TT çalismasina davet ediyorum. Onlara uyku yok bugün. Aponun tansiyonunu yükseltmeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin içinde canavar varmışSevgili Galatasaray taraftarini TT çalismasina davet ediyorum. Onlara uyku yok bugün. Aponun tansiyonunu yükseltmeliyiz
Yabancı hakkı olmasa alınır gibi fatih gibi yaşlı değil en azından geleceği parlak olabilirSelmani baya yetenekli fenerle görüşüldü Harun gitseydi alacaklardı 300 bin euroya bitmişti transfer ama bu sezon daha göz önünde ederi artar
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
youtubeda yorum yaparak küfür et. çok küfürüm gelirse arasıra öyle yapıyorum bi kaç gün küfürleşiyoz milletle ordaküfür etmek için bir başlık açın. bu yönetim gidene kapatmayın. valla yoksa 10 senelik ban yiyecem burdan
Bu gece yarisindan sonra takipten cikacak nasil olsa, fazla sey etmemek lazim.Stanislav Ivanov Galatasarayi takibe almis.
Ekli dosyayı görüntüle 97504
Geçen sene başakşehire peşkeş çekildi. Bu sezon da fenere.Adamlar fener sampiyon olsun diye transfer yapmadi. Fatih hocanin eline siradan 6 numada ve hizli kanat versen yine bir seyler yapardi. Ya sampiyonlugu sattilar ya da fatih hocayi yemek icin transfer yapmadilar
Esas alınması gereken o değil ama Murat Elkatmış çok yetenekli sol kanat zaten Alberk Koç rizeye transfer olduğundan beri bizim oyuncular daha çok ilgi alanına girer oldu Mert Hakan şerefsizi 1 sene bizde oynamıştıYabancı hakkı olmasa alınır gibi fatih gibi yaşlı değil en azından geleceği parlak olabilir
Bir şeyi merak ediyorum, acaba FFP diye bir şey olmasaydı bu yönetim rahat rahat transfer yapabilir miydi? Hadi diyelim yapamadılar bahaneleri ne olurdu?![]()