Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her Anadolu futbolcusu cöp diyen yok. Nerede cöp varsa onu aliyoruz. 1 tane iyi oyuncu varsa yalan yok 20 tane cöp oyuncu var.

Bakambu dedigin adam 7,5 Milyona transfer oldu. Biz almaya kalksak fiyati 10 olurdu, simdi yok öyle olmaz demesin kimse bal gibi de biliyoruz bunu hepimiz.

Benim takildigim tek birsey var niye hala ve hep süperlig den oyuncu almaya kalkisiyoruz. Bunun cevabini verin bana. Tüm dünyadan oyuncu alabilecekken, yabanci siniri gevsemisken neden hala kapimizin önünde olan berbat ligimizin topculairnin pesinde kosuyoruz?

Yöneticileri gectim futbol bilgileri kisitli, rahatliktan ve becerisizlikten göz önündeki adamlara yöneliyorlar. Ama 21.yüzyildayiz herkesin her maci her ligi izleme imkani var, yetenek kokan her futbolcuyu bulma imkanin var neden hala kendi ligimizden futbolcu ariyor taraftar neden abi neden bu icine tükürdügümün liginden topcu istiyorsunuz gerizekali misiniz siz yetmedi mi yedigimiz kaziklar dagittimiz komisyonlar?

Serdar Aziz
Eren Derdiyok
Cavanda
Emrah Bassan
Ryan Donk
Bilal Kisa
Tarik Camdal
Olcan Adin
Dany Nounkeu
Salih Dursun
Veysel Sari
Erman Kilic
Sercan Yildirim
Nordin Amrabat
Furkan Özcal
Yigit Gökoglan
Ceyhun Gülselam
Mehmet Batdal
Yekta Kurtulus
Caglar Birinci
Serdar Özkan
Ali Turan
Kazim Kazim

Devam etmeme gerek yok heralde, gercekler ortada.

Daha durun ya uzaklara gitmeyelim, ulan bu Cavanda gibi futbol katilini bize süper bek olarak tanitan sizler degilmisiniz biz aksini savunurken? Ne oluyorda hep tersi cikiyor ya, ilginc dimi arkadaslar. Sonra mesajlari cikarina 10 yil foruma girmiyorsunuz.

Son düzenleme:
Epureanu & Visca paketi yapalım, Bayern style.

Her Anadolu futbolcusu cöp diyen yok. Nerede cöp varsa onu aliyoruz. 1 tane iyi oyuncu varsa yalan yok 20 tane cöp oyuncu var.

Bakambu dedigin adam 7,5 Milyona transfer oldu. Biz almaya kalksak fiyati 10 olurdu, simdi yok öyle olmaz demesin kimse bal gibi de biliyoruz bunu hepimiz.

Benim takildigim tek birsey var niye hala ve hep süperlig den oyuncu almaya kalkisiyoruz. Bunun cevabini verin bana. Tüm dünyadan oyuncu alabilecekken, yabanci siniri gevsemisken neden hala kapimizin önünde olan berbat ligimizin topculairnin pesinde kosuyoruz?

Yöneticileri gectim futbol bilgileri kisitli, rahatliktan ve becerisizlikten göz önündeki adamlara yöneliyorlar. Ama 21.yüzyildayiz herkesin her maci her ligi izleme imkani var, yetenek kokan her futbolcuyu bulma imkanin var neden hala kendi ligimizden futbolcu ariyor taraftar neden abi neden bu icine tükürdügümün liginden topcu istiyorsunuz gerizekali misiniz siz yetmedi mi yedigimiz kaziklar dagittimiz komisyonlar?
Türkiye liginde yabanci transfer rekabeti yok o yüzden türkiyeden aliyoruz. simdi hollandadan almaya kalkissak 20 tane bizden daha iyi külübler bekliyor ayni oyuncuyu almak icin.
Ha bende isterim ki disardan futbolcu alalim yoksa kimsenin hevesi yok turkiye liginden futbolcu almaya, bana karl marx'da diyebilirsin ama yasadigimiz düzene göre hareket etmemiz lazim ve maalesef durumlar böyle.

Millet ne guzel isimler yaziyor. Sonra vizyonluyum , vizyonsuzsunuz muhabbeti yapiyor

Bizde biliriz vizyonluyum diyerek 10-40m euro arasi oyuncu onermeyi.

Biz suan bitik yildizlar bile alamayiz bu yonetim ve maddi guc ile

Kabul etmek gerekir ki mucize isler olmazsa bu yonetim ve td ile karanlik gunler bekliyor. Suan bakmayin Riekerink oyle boyle puan topluyor ama oyun olarak oldugumuz yeri haketmiyoruz. Formamizin buyuklugu ayakta tutuyor ama 2. Yarilari forma buyuklugu falan dinlemez. Kume dusme potasinda olan takimlar 2 kati hirsi ile oynayacak , kuslari hakemler iyice ittirecekler , olmayan fizik kondisyonumuz iyice yok olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

s
Bak sen benim sorularima cevap ver, zaten senin sorularin cevaplanacak.

Ben zamaninda sence Podolski'yi neden istemedim? Türkiye Liginde basarili olmayacagini düsündügüm icin mi?

Bana ne podolski'den? Podolski'yi isteyen kim? Podolski'nin gelisine karsi olanlardan biriyim zaten, kanat oyuncu olarak cok yetersiz, bize sag kanada bruma gibi hizli calim atabilen oyuncu lazimdi neyse o baska konu.

Sneijder ve Selcuk her mac 90 dk oynuyor, mucadele ve pas haric takima ofansif olarak hic bir katki vermiyorlar, ne topu alip ileri dogru dribbling yapiyorlar, ne ileri dogru hucuma cikiyorlar, ne adam eksiltiyorlar, zaten bizim orta sahanin her mac icinden geciyorlar... badou bizim orta sahada rahat rahat oynar, hem defansif hem ofansif cok katki saglar.

Cacaresi bile zor aliriz. Inter'de Cacaresin pesinde unutmayin.

Williamsi mi alalim? Cünkü biz onu alabiliyoruz ya. Gercekci ol biraz Hakan.
s
Onu alalim dedigimi cikarmazsan serefsizsin, varmisin? Baska dilde anlatamiyorum Rahmi'cim. Ispat edersen, ben serefsizim. Hakaret olarak algilama, kendini hakli duruma cikarmak icin israrla anlamak istemedigin icin kisa yoldan cözüm üretiyorum bak.

yepriyanu ligin en iyi stoperi.kaliteli bir nigga+yepriyanu tandemi hayvani bir ikili olur.

Bana ne podolski'den? Podolski'yi isteyen kim? Podolski'nin gelisine karsi olanlardan biriyim zaten, kanat oyuncu olarak cok yetersiz, bize sag kanada bruma gibi hizli calim atabilen oyuncu lazimdi neyse o baska konu.

Sneijder ve Selcuk her mac 90 dk oynuyor, mucadele ve pas haric takima ofansif olarak hic bir katki vermiyorlar, ne topu alip ileri dogru dribbling yapiyorlar, ne ileri dogru hucuma cikiyorlar, ne adam eksiltiyorlar, zaten bizim orta sahanin her mac icinden geciyorlar... badou bizim orta sahada rahat rahat oynar, hem defansif hem ofansif cok katki saglar.
s
Neye göre hangi seviyede katki saglarmis?

Muslera
Linnes - Transfer - Hakan - Carole
de Jong - Tolga
Transfer - Sneijder - Bruma
Podolski​

Bu sezonu götürebilir, 1 hoca ile.

Önerileriniz varsa önerin ki tartışalım

Öneri derken İnaki ve Jese gibi bize gelmesi imkansiz olan topçuları kastetmiyorum tabi

Forumda Süper Ligden oyuncu öneren olur, İspanya Liginden oyuncu öneren olur, vs. vs.

Ligde oynayan her oyuncuya bok atmak yerine önce kendiniz oyuncu önerin

Yabancı liglerden de öneriler var Caceres gibi, Nsue gibi, Mvila gibi, Fosu Mensah gibi vs. vs.

Zirvalamakla olmuyor bu iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt