- 12 Temmuz 2009
- 60.883
- 24.259
- 2.968
bosver. yemek ye, yada bitane sigara yak iyi gelir.programlıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bosver. yemek ye, yada bitane sigara yak iyi gelir.programlıyım
Türkiye liginde yabanci transfer rekabeti yok o yüzden türkiyeden aliyoruz. simdi hollandadan almaya kalkissak 20 tane bizden daha iyi külübler bekliyor ayni oyuncuyu almak icin.Her Anadolu futbolcusu cöp diyen yok. Nerede cöp varsa onu aliyoruz. 1 tane iyi oyuncu varsa yalan yok 20 tane cöp oyuncu var.
Bakambu dedigin adam 7,5 Milyona transfer oldu. Biz almaya kalksak fiyati 10 olurdu, simdi yok öyle olmaz demesin kimse bal gibi de biliyoruz bunu hepimiz.
Benim takildigim tek birsey var niye hala ve hep süperlig den oyuncu almaya kalkisiyoruz. Bunun cevabini verin bana. Tüm dünyadan oyuncu alabilecekken, yabanci siniri gevsemisken neden hala kapimizin önünde olan berbat ligimizin topculairnin pesinde kosuyoruz?
Yöneticileri gectim futbol bilgileri kisitli, rahatliktan ve becerisizlikten göz önündeki adamlara yöneliyorlar. Ama 21.yüzyildayiz herkesin her maci her ligi izleme imkani var, yetenek kokan her futbolcuyu bulma imkanin var neden hala kendi ligimizden futbolcu ariyor taraftar neden abi neden bu icine tükürdügümün liginden topcu istiyorsunuz gerizekali misiniz siz yetmedi mi yedigimiz kaziklar dagittimiz komisyonlar?
Epureanu & Visca paketi yapalım, Bayern style.
Williamsi mi alalim? Cünkü biz onu alabiliyoruz ya. Gercekci ol biraz Hakan.He bi Eperuanu mu nedir o eksikti
s
Bak sen benim sorularima cevap ver, zaten senin sorularin cevaplanacak.
Ben zamaninda sence Podolski'yi neden istemedim? Türkiye Liginde basarili olmayacagini düsündügüm icin mi?
sWilliamsi mi alalim? Cünkü biz onu alabiliyoruz ya. Gercekci ol biraz Hakan.
sBana ne podolski'den? Podolski'yi isteyen kim? Podolski'nin gelisine karsi olanlardan biriyim zaten, kanat oyuncu olarak cok yetersiz, bize sag kanada bruma gibi hizli calim atabilen oyuncu lazimdi neyse o baska konu.
Sneijder ve Selcuk her mac 90 dk oynuyor, mucadele ve pas haric takima ofansif olarak hic bir katki vermiyorlar, ne topu alip ileri dogru dribbling yapiyorlar, ne ileri dogru hucuma cikiyorlar, ne adam eksiltiyorlar, zaten bizim orta sahanin her mac icinden geciyorlar... badou bizim orta sahada rahat rahat oynar, hem defansif hem ofansif cok katki saglar.
hevesim transfere