Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Çalik alınacak. Ahmet Hakan Balta tandemi ile sezonu bitircez. Sağ bek alinmicak. Sabri ile devam.

Sabri, Ahmet, Hakan, Carole

Ahmet'ten, Badstuber den iyi mesela. O olabilir baskasi da olabilir.

Paramız yok,kimse oynattığı stoperi ucuza vermez anca Khacheridi gibi sözleşmesi bitiyor olmalı mesela Fiorentinalı Rodriguez var bizde efsane oynar Lugano tipi stoper...sözleşmesi biten iyi stoper başka aklıma gelmiyor şuan

o popescu bülent gibi adamları bulmak zor hele devre arasında bulmak daha zor şuanda süperligde en iyi 10 stoper arasındadır çalık ve bizim stoperin durumuna bakıyorumda bu trasnfer bitmeli makul bir fiyata

Devre arası zor biliyorum. O zaman niye durduk yerde elimdekilerden(bence) çok farklı olmayan sıradan bir stoper için kazık yiyeyim ki? Gidelim orta sıra İtalyan, PL veya Alman takımlarından bir tecrübeli stoper kiralayalım inan fark yaratır.

Zaten şu anki mali yapıyla ve bu Edirne'den ötesini bilmeyen yönetimle yapılacak en iyi şey kiralama. Kazık üstüne kazık yiyoruz. 2013-2014 devre arasıdnan bu yana yemediğimiz kazık kalmadı. Hepsi de sıradan, yerel seviyede oyuncular yüzünden çoğunlukla.

bu arada bizim taraftar futbolcu transferi değil isim transferi istiyor çogu zamanki gibi bunuda görmüş oldum
Su son sayfalara baktigimda oyle isim falan isteyen yok dogru okumasini bilenler adina konusuyorum, artik lider ozelliklere sahip olan, CV si temiz, sakatlik kabuslari ile dolu olmayan ve bu takimin defansinda olan mevcut oyunculardan daha iyi birini istiyoruz. En azindan 3-4 sezon oynayabilmesi de sart. Ahmet Calik bu kriterlere uyuyor mu sen bana onu anlat.

Ahmet Çalık Mehmet polatin bir tık üstü yaslanan takımda iş yapar
Biz ligte defans hattı olarak kaleye uzak oynayan takımız 28 metre
Birebiri iyi olan hızlı her oyuncu caligi perişan eder bize sert ve hızlı bir stoper lazım
Açık alanda iş yapacak

Mehmet Polat, Vedat İnceefe vs vs.. Her dönem yapıyoruz böyle transferler malesef.

Külüp her zaman kötü yönetiliyordu da iki senede ahıra döndürdüler. Ahmet'in transfer edilmesini geçtim düşünülmesi bile rezalet.

Devre arası zor biliyorum. O zaman niye durduk yerde elimdekilerden(bence) çok farklı olmayan sıradan bir stoper için kazık yiyeyim ki? Gidelim orta sıra İtalyan, PL veya Alman takımlarından bir tecrübeli stoper kiralayalım inan fark yaratır.

Zaten şu anki mali yapıyla ve bu Edirne'den ötesini bilmeyen yönetimle yapılacak en iyi şey kiralama. Kazık üstüne kazık yiyoruz. 2013-2014 devre arasıdnan bu yana yemediğimiz kazık kalmadı. Hepsi de sıradan, yerel seviyede oyuncular yüzünden çoğunlukla.

hocam önyargı ile yorum yapıyosun italya ingiltere felan kafana öyle yere koymussunkı ordakı her oyuncu burdan iyi zannediyorsun oyle bişiy yok zaten oralardan oyuncu almakta zor hem nakit isterler hemde hemen ödemeni isterler zor bu işler

A Milli takim stoperleri:

Hakan Balta (Galatasaray)
Semih Kaya (Galatasaray)
Serdar Aziz (Galatasaray)
Omer Toprak (Leverkusen)

zor durumlarda Mehmet Topal oynatiliyor stoper olmamasina ragmen.

Ahmet Calik neden oynamiyor? Senin kendi Milli takimin cok iyi mi? Degil. Oyle bir durumda bile 3 tane stoper zaten sende. Bir dorduncuyu hangi mantikla aliyoruz? Bu takim ne zaman stoper tandemi sadece yerli oyunculardan olusup basarili olmus? Al birini vur otekine, hic biri bizi ileriye tasiyacak oyuncular degil zaten. Kimse yildiz istemiyor zaten oyle bir luks durumumuz da yok. Italya liginden, Almanya liginden, Ingiltere liginden, Fransa liginden de olabilir yeterki eldeki oyuncularin hepsinden iyi olsun, takimimiza uysun. Biz acik oynayan buyuk bir takimiz. Topa sahip olmak isteyen takimin stoperi biraz da ayagi duzgun olmali. Senin stoperin arkasinda en az 30-40 metre mesafa olacak Muslera ile. Oraya tek hamleli oyunculari alip napacagiz olaya bir de boyle bakalim.

Bize kademi anlayisi iyi olan, sert, hava hakimiyeti iyi, liderlik yapacak ve ayni zamanda arkaya atilan toplarda rakip oyuncuyu yakalayacak adam lazim. Set oyunu oynayan takimlarin bir stoperini alirken bu kriterlere bakmak lazim, Genclerbirligin de oynamak ile Galatasaray da oynamak ayni seyler degil.

O değil de arkadaş bu Wolfsburg nasıl bir takımdır anlamak zor. Elinde Benaglio, Jeffrey Bruma, Gustavo, Guilavogui, Arnold, Caliguiri, Gomez ve en son Bazoer gibi oyuncular olan takım nasıl bu kadar kötü gider zor.

Su son sayfalara baktigimda oyle isim falan isteyen yok dogru okumasini bilenler adina konusuyorum, artik lider ozelliklere sahip olan, CV si temiz, sakatlik kabuslari ile dolu olmayan ve bu takimin defansinda olan mevcut oyunculardan daha iyi birini istiyoruz. En azindan 3-4 sezon oynayabilmesi de sart. Ahmet Calik bu kriterlere uyuyor mu sen bana onu anlat.

bak younes kaboul demiş bi adam hemen atlamıssın adamın adı yunus kabut olsa begenmezdin önyargı bu

Paok başkanı Ivan Savvidis, Rodrigues'in Galatasaray'a transferini görüşmek üzere yarın Selanik'e gelecek. [In Paok]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt