- 16 Haziran 2010
- 202.555
- 154.307
- 6.838
Ahmet'ten, Badstuber den iyi mesela. O olabilir baskasi da olabilir.En ucuzu Khacheridi işte..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet'ten, Badstuber den iyi mesela. O olabilir baskasi da olabilir.En ucuzu Khacheridi işte..
Omar Abdulhrahman bence alınmalı sino nun yerine lincoln tarzında bi adamOmar Al Somah'ı camiamıza davet ediyorum.Ailesi zaten burdadır yabancılık çekmez
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet'ten, Badstuber den iyi mesela. O olabilir baskasi da olabilir.
o popescu bülent gibi adamları bulmak zor hele devre arasında bulmak daha zor şuanda süperligde en iyi 10 stoper arasındadır çalık ve bizim stoperin durumuna bakıyorumda bu trasnfer bitmeli makul bir fiyata
Su son sayfalara baktigimda oyle isim falan isteyen yok dogru okumasini bilenler adina konusuyorum, artik lider ozelliklere sahip olan, CV si temiz, sakatlik kabuslari ile dolu olmayan ve bu takimin defansinda olan mevcut oyunculardan daha iyi birini istiyoruz. En azindan 3-4 sezon oynayabilmesi de sart. Ahmet Calik bu kriterlere uyuyor mu sen bana onu anlat.bu arada bizim taraftar futbolcu transferi değil isim transferi istiyor çogu zamanki gibi bunuda görmüş oldum
Bize saglam lider ozelligi olan bir yabanci stoper sart, oyle sakatlik gecmisi de temiz olmali genel olarak.
:005: :005: :005:bu arada bizim taraftar futbolcu transferi değil isim transferi istiyor çogu zamanki gibi bunuda görmüş oldum
Yalan soylemim de, cok begendigim bir stoper degil ama Ahmet i alacagimza bu tarz tecrubeli ve ust duzey liglerde oynamis/oynayan adami tercih ederim.Younes Kaboul
Devre arası zor biliyorum. O zaman niye durduk yerde elimdekilerden(bence) çok farklı olmayan sıradan bir stoper için kazık yiyeyim ki? Gidelim orta sıra İtalyan, PL veya Alman takımlarından bir tecrübeli stoper kiralayalım inan fark yaratır.
Zaten şu anki mali yapıyla ve bu Edirne'den ötesini bilmeyen yönetimle yapılacak en iyi şey kiralama. Kazık üstüne kazık yiyoruz. 2013-2014 devre arasıdnan bu yana yemediğimiz kazık kalmadı. Hepsi de sıradan, yerel seviyede oyuncular yüzünden çoğunlukla.
Su son sayfalara baktigimda oyle isim falan isteyen yok dogru okumasini bilenler adina konusuyorum, artik lider ozelliklere sahip olan, CV si temiz, sakatlik kabuslari ile dolu olmayan ve bu takimin defansinda olan mevcut oyunculardan daha iyi birini istiyoruz. En azindan 3-4 sezon oynayabilmesi de sart. Ahmet Calik bu kriterlere uyuyor mu sen bana onu anlat.
Senin okuman yazman yok bence sen tekrar o mesajin uzerine biraktigim yorumumu oku. Bos yapma.bak younes kaboul demiş bi adam hemen atlamıssın adamın adı yunus kabut olsa begenmezdin önyargı bu