Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C1Upw3tWgAAESHG.jpg

Sidiki Maiga Afrika'da yilin en iyi genc oyuncusu adaylari arasinda gosterildi...

hey sidiki

elbet bir gün buluşacağız dostum

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun
Vida için Beşiktaş yazmıştım oyuncu tamam olsa da iş Kiev'le çözülemedi. G.Saray duyumu geldi. Sessizce bekliyorum.

Kiev vida icin 6.5m istiyor

Vitor hugo icin bizim medya 6.5m diyor brezilya basini 10m diyor

Kiev ile iyi pazarlik yapip vida'yi 5.5m civari almak lazim

Millet transferin ilk resmi gununde transferi kapadi nerdeyse biz hala ahmetin pesinden kosuyoruz ne hallere dustuk arkadas.

Adamlar kaç zamandır bas bas bağırıyor vizyonlar zaten 0 adam satmadan adam alamayız diyorlar poldi de kalacağına göre zaten transfer beklemeyelim oyalayıp duracaklar yok yarın görüşecez yok öbür gün derken defans armut toplamaya devam eder

muslera
xx1xx...xx2xx...xx3xx...carole
tolga...dejong
xx4xx...sneijder...bruma
xx5xx

cenk
linnes...semih...hakan...xx6xx
selçuk...xx7xx
sinan...josue...yasin
podolski/eren

Neresinden tutarsan tut elde kalıyor bu ne abi

Galatasaray hangi futbolcuları transfer edecek?

Ali Naci futbolarena'ya son gelismeleri aktarmis

Ahmet Çalik icin son teklifimiz 2.5m, bizimkiler genclerbirliginden cevap bekliyor

Vitor Hugo ve Garry Rodrigues transferleri olumlu ilerledigini, yetkilendirdikleri menajerler bonservis pazarligi yapiyormus. Bu iki transferin gerceklesme ihtimali yuksekmis.

Merak eden renkdaşlar için tüm duyumları bir araya topladım

duy-%C3%A7e%C5%9Fitleri.jpg

Galatasaray hangi futbolcuları transfer edecek?

Ali Naci futbolarena'ya son gelismeleri aktarmis

Ahmet Çalik icin son teklifimiz 2.5m, bizimkiler genclerbirliginden cevap bekliyor

Vitor Hugo ve Garry Rodrigues transferleri olumlu ilerledigini, yetkilendirdikleri menajerler bonservis pazarligi yapiyormus. Bu iki transferin gerceklesme ihtimali yuksekmis.

zaten herkes o iki transferin gerceklesmesine odaklandi gibi.
olursa yeterli bile olablir ama birde üstüne forvet alirslarsa iyi olur onuda ancak poldinin cine gitme karari aldiktan sonra yaparlar.
su vitoru aciklasalar bari.

sebebini bilmiyorum valla renktaş, ben de oynatılmıyor diye öyle adını yazayım dedim , oynuyor olsa zaten alma gibi bir ihtimalimiz bile olmazdı ,belki defansta fazla riske giriyor diye kesmiştir hocası paso rakip hücumcuları pazara gönderecek hareketler yapıyordu :D

Doğrudur reis yahu bir stopere göre fazla çılgın :oley:
Akacaksan böyle genç adamları al işte yav sımba gibi hollandalı çok aşırı yakından takip ettiğim biri değil ama iyi topçu işte renktaşım yav :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt