Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rdas su 'we have feghouli they dont' yazin varya her yazdiginin altina geliyor.. Oraya nasil yazi ekleyebiliyoruz, bende birsey eklemek istedim fakat bulamadim nerden yapacagimi yada sen her mesajinin altina kendinmi yaziyorsun, otomatikmen olmuyormu yani ?
mobil uygulamadan giriş yapıyorum ben ayarlarda 'imza' bölümü var. Chrome'da da ayarlarda olmasi lazim.. Oraya yazabilirsin rdasim ne eklemek istiyorsan..
mobil uygulamadan giriş yapıyorum ben ayarlarda 'imza' bölümü var. Chrome'da da ayarlarda olmasi lazim.. Oraya yazabilirsin rdasim ne eklemek istiyorsan..
Laptoptan yazinca geri imza olmuyormu? Sadece GSC uygulamasindan yazinca oluyor galiba? GSC uygulamasindan ayarladim, suan laptoptan yaziyorum ama imza yok ?
Antalya ve Osmanlı deplasmanlarını kazanırsak 8. haftaya kadar 7de 7 yaparız gibi....8. hafta Konya deplasmanı zor olabilir ama onlar da ofans oynuyor onalra da çakabiliriz
Antalya ve Osmanlı deplasmanlarını kazanırsak 8. haftaya kadar 7de 7 yaparız gibi....8. hafta Konya deplasmanı zor olabilir ama onlar da ofans oynuyor onalra da çakabiliriz
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.