Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rdas su 'we have feghouli they dont' yazin varya her yazdiginin altina geliyor.. Oraya nasil yazi ekleyebiliyoruz, bende birsey eklemek istedim fakat bulamadim nerden yapacagimi yada sen her mesajinin altina kendinmi yaziyorsun, otomatikmen olmuyormu yani ?
mobil uygulamadan giriş yapıyorum ben ayarlarda 'imza' bölümü var. Chrome'da da ayarlarda olmasi lazim.. Oraya yazabilirsin rdasim ne eklemek istiyorsan..

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Cenk ergün radyospora bağlanacak birazdan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O değil de oyuncuların imza töreni sonlarında Osman Tanburacı'nın kendini gösterme çabası neydi öyle. :asd:

DHRDI0HXgAAPdAt.jpg

Arda nin gelmesi çok büyük hata olur. İnşallah bu hataya düşmezler. Sol kanata adam alinmasin. Gary ve Yasin burayı götürür.

Bize sol bek, stoper ve hizli yedek forvet yeterli.

Gidecekler çok önemli. İnşallah güzel bir temizlik harekatı olur.

Antalya ve Osmanlı deplasmanlarını kazanırsak 8. haftaya kadar 7de 7 yaparız gibi....8. hafta Konya deplasmanı zor olabilir ama onlar da ofans oynuyor onalra da çakabiliriz

Şu an 14 milyon euro harcama farkı var, bir oyuncunun da eli kulağında 20 milyon fark olmasını bekliyoruz dedi. Dolayısıyla gelecek oyuncu için dedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalya ve Osmanlı deplasmanlarını kazanırsak 8. haftaya kadar 7de 7 yaparız gibi....8. hafta Konya deplasmanı zor olabilir ama onlar da ofans oynuyor onalra da çakabiliriz

Çok Güzel bir analiz yapmissin renkdas :asd22:

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt