Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izliyorum zaten gayet kaliteli yorumcularda var uğur gibi ılgaz gibi. beğenmiyorsan bizi muattap almazsın bir daha birader. gidip gökmeni, tüzemeni dinlersen ama olmaz işte anlıyorsundur.
Büyük takımın en az 3 tane forveti olur. Eren'e iyi bi teklif varsa satılmaması bence de hata. Bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta. Onun parasına 1 tane sprinter Scout önerisi forvet alırdık.
izliyorum zaten gayet kaliteli yorumcularda var uğur gibi ılgaz gibi. beğenmiyorsan bizi muattap almazsın bir daha birader. gidip gökmeni, tüzemeni dinlersen ama olmaz işte anlıyorsundur.
Büyük takımın en az 3 tane forveti olur. Eren'e iyi bi teklif varsa satılmaması bence de hata. Bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta. Onun parasına 1 tane sprinter Scout önerisi forvet alırdık.
Tam hatırlamıyorum dedi maddeleri canlı dinledim. Badou'yu karıştırdı büyük ihtimal çünkü kap açıklamasında 2019 yılından sonra 18 milyon euroya çıkış maddesi olduğu belirtilmiş.
Ya bir şeyi de beğenin be kardeşim. Ortada fol yok yumurta yok resmen eleştirmek için yer arıyorsunuz. Koray daha önce orada oynadı zaten. Yabancı olduğu bir bölge değil. Adam belli ki Koray'ı rotasyonda kullanmak istiyor ki gayet mantıklı. Neyin derdi bu anlamıyorum ki.
Ben Koray'ı beğenmiyorum fark yaratan bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Hırs,azim ve istikrar yok oynamak için çaba da göstermiyor.Yetenekleri konusunda ciddi şüphelerim var abartılı oyuncu Gs futbolcusu olamaz. Şuan Koray'ın eleştirilmemesinin tek sebebi düşük maaşı.Benim görüşüm bu.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.