Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu nasıl bir mesajdır? azıcık seviyeli ol çok istiyorsan asporu izleyebilirsin. muhattap alıp cevap verdiğime pişman ettin.

izliyorum zaten gayet kaliteli yorumcularda var uğur gibi ılgaz gibi. beğenmiyorsan bizi muattap almazsın bir daha birader. gidip gökmeni, tüzemeni dinlersen ama olmaz işte anlıyorsundur.;)

Seleznov saçma transfer olur. 3.forvet için daha hızlı ve potansiyelli bir isim alınmalı. Seleznov'un Eren'den çok farkı yok.

Ya bu dursun 61 milyon Maas ödeme icin plan yaptik diyor ama 3.5'tan asagi alan yok yeni transferlerden

Nasil olacak bu is

seleznyov gelecekti madem o zaman neden ereni yollamadınız basele diye sorarım
Büyük takımın en az 3 tane forveti olur. Eren'e iyi bi teklif varsa satılmaması bence de hata. Bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta. Onun parasına 1 tane sprinter Scout önerisi forvet alırdık.

izliyorum zaten gayet kaliteli yorumcularda var uğur gibi ılgaz gibi. beğenmiyorsan bizi muattap almazsın bir daha birader. gidip gökmeni, tüzemeni dinlersen ama olmaz işte anlıyorsundur.;)

muhattap alınacak şekilde yorumlar yaparsan alırdım. Boş muhabbete gerek yok. İyi seyirler.

[FONT=&quot]:cimbombom::cimbombom:

Kwadwo Asamoah
Onaylanmış hesap
@Asabob20
1 dk.1 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]@jville15 adlı kullanıcıya yanıt olarak[/FONT]
[FONT=&quot]
1f604.png
1f604.png
1f604.png

[/FONT]

AKAMİNKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

1 m komısyon verın su adama

Ya bir şeyi de beğenin be kardeşim. Ortada fol yok yumurta yok resmen eleştirmek için yer arıyorsunuz. Koray daha önce orada oynadı zaten. Yabancı olduğu bir bölge değil. Adam belli ki Koray'ı rotasyonda kullanmak istiyor ki gayet mantıklı. Neyin derdi bu anlamıyorum ki.

Ben Koray'ı beğenmiyorum fark yaratan bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Hırs,azim ve istikrar yok oynamak için çaba da göstermiyor.Yetenekleri konusunda ciddi şüphelerim var abartılı oyuncu Gs futbolcusu olamaz. Şuan Koray'ın eleştirilmemesinin tek sebebi düşük maaşı.Benim görüşüm bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt