Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DHSE_6vW0AAHPcb

Linnes sakin ol aslanim ne bu hirs :D

Adama kafayi yedirtmeyi basardik , tebrikler :D Kuduz köpek gibi sahada alayina dalar bu simdi

Bizim yabancı bir oyuncu almak için yabancı bir oyuncu göndermemiz lazım. Şuan kontenjan tamamen dolu. Cavanda, De Jonk ve satılırsa Carole gider.

Beşiktaş'ın ise 16 yabancısı var ve 2 oyuncu göndermeleri veya bildirmemeleri gerekiyor. Eğer Vida'yı almak istiyorlarsa da 1 oyuncu daha göndermeleri lazım. Tahminen lisans çıkarmayacakları oyuncular Pedro Franco, Miloseviç, Boyko ve Mitroviç olur. Ve bunlar toplam 11 milyon euro bonservis ile gelen oyuncular.

Son düzenleme:
Hayatımda ilk defa bir Galatasaray maçının bitmesini istemedim. Son iki sezondaki tüm maçları izlememiş olsam tek bu maçı izlemiş olsam gram üzülmem. Hayatıma ışık umut mutluluk tutan bir 90 dk ydı Kayseri maçı. Hani motive videolar izleriz ya öyle bir şeydi. Şuan tutkulu Galatasaray taraftarından biri şu kadroyla maça çıksın bacağı kopana kadar koşar eder eminim

Yarın forma alacağım ama kimin formasını alsam karar veremedim. Feghouli'ninkini düşünüyordum ama mal gibi 89 numara yazdırmışlar. Belhanda alınır mı sizce?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence Gomis al hocam

Ara ara gelen "YA YA YE N'DIAYE YA YA YE" diye bağırma isteği????

Kayseri macindaki tek les kargasi tolga idi.umarım sol kanada nasri vb oyuncu gelir de belhanda sol kantta tolga gibi bi kazma Ile oynamaz

Sivri sineklerden uyuyamadim şu an yataktan yazıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt