Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim yabancı bir oyuncu almak için yabancı bir oyuncu göndermemiz lazım. Şuan kontenjan tamamen dolu. Cavanda, De Jonk ve satılırsa Carole gider.
Beşiktaş'ın ise 16 yabancısı var ve 2 oyuncu göndermeleri veya bildirmemeleri gerekiyor. Eğer Vida'yı almak istiyorlarsa da 1 oyuncu daha göndermeleri lazım. Tahminen lisans çıkarmayacakları oyuncular Pedro Franco, Miloseviç, Boyko ve Mitroviç olur. Ve bunlar toplam 11 milyon euro bonservis ile gelen oyuncular.
Hayatımda ilk defa bir Galatasaray maçının bitmesini istemedim. Son iki sezondaki tüm maçları izlememiş olsam tek bu maçı izlemiş olsam gram üzülmem. Hayatıma ışık umut mutluluk tutan bir 90 dk ydı Kayseri maçı. Hani motive videolar izleriz ya öyle bir şeydi. Şuan tutkulu Galatasaray taraftarından biri şu kadroyla maça çıksın bacağı kopana kadar koşar eder eminim
Yarın forma alacağım ama kimin formasını alsam karar veremedim. Feghouli'ninkini düşünüyordum ama mal gibi 89 numara yazdırmışlar. Belhanda alınır mı sizce?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.