Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vida icin kiev kac para istiyor tam olarak?
Kargalardan 2.5 istiyormuş ama onlar 1 teklif ediyormus. Daha fazla ödemeleri yasak sanırım zaten ffp dolayısıyla.
Mükemmel bir hamle olur hem sportif hem psikolojik acıdan ancak bizim başkan çok barışçıl adam, sanmıyorum girişimde bulunacağımızı

Vida için araya girmemiz çok önemli

5-6 m euro bonservise anlaşırız bence
Asamoah'da gelsin yeterli ilk 11 için
Rodrigues iyi performans gösteriyo o bölgeye oyunu almasak olur

TapaTalK
Ne 5-6'sı yahu 3 versek adrese postalarlar. Fiko 1 milyona yada çöp boyko karşılığında almaya çalıştığından uzuyor transfer.

Herkes elinden geldiğince baskı yapsın Vida için sosyal medya üzerinden derim, ancak öyle girişimde bulunur bizimkiler, şampiyonluk hamlesi olabilir, kargaların 1 milyona alabileceği vida'nın yarı kalitesinde bile stoper yok piyasada, yalan olurlar.

Kargalardan 2.5 istiyormuş ama onlar 1 teklif ediyormus. Daha fazla ödemeleri yasak sanırım zaten ffp dolayısıyla.
Mükemmel bir hamle olur hem sportif hem psikolojik acıdan ancak bizim başkan çok barışçıl adam, sanmıyorum girişimde bulunacağımızı

ulan elimiz o kadar güclü ki. 14m euro küsür daha paramız varmıs, su vida 2.5'a kacarsa ciddi üzülürüm.

vida transferi tüm sezonu bitirecek transferdir. alın artık yahu.

Bu kargalar gerçekten gerizekalı. Malın biri vida official diye hesap açmış instagramdan, Vida gibi davranıyor, ben galatasaray'ı bilmiyorum daha büyük bir takım söyleyin diye post paylasmıs falan bozuk ingilizceyle. Tinerden beyin meyin kalmamış.

Ulan tek isteğim şu Vida'nın transfer edilmesi.Ölücü Fikret hep bir pintilik peşinde.Alalım şu adamı g.. gibi ortada kalsın.

Asomah-Vida gelirse ilk 11 de 10 yabancı oluyor. Garry'de solda oynasa 11 yabancı. Yedekte hamle oyuncusu olarak tek yabancı Linnes kalıyor. Sol tarafa türk oyuncu alınabilir.

Asomah-Vida gelirse ilk 11 de 10 yabancı oluyor. Garry'de solda oynasa 11 yabancı. Yedekte hamle oyuncusu olarak tek yabancı Linnes kalıyor. Sol tarafa türk oyuncu alınabilir.
Linnes her iki beki de yedekleyebilecegi icin yeterli olur. O'nun disinda yedek olabilecek yabancimiz yok zaten

Rekabet abi bu centilmenlikle ne alakası var. Parası var ise alsın veya oyuncu tercih ediyorsa gider zaten. Tıpkı onlar gibi biz de teklif sunacağız önce ben geldim orası benim yerim sığlığında bu muhabbet. Milyon dolarlık iş bu hatırla gönül ile iş yapılmaz belki o yatırım senin gelecek yıllarını etkileyecek tek başına.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

vida hem hizli hem teknik, bizim ligde baskili oynayan takimlar icin bicilmis kaftan

vida muhabbeti nerden cıktı ? adamın sözlesmesi bitiyor bizimkiler ucuza adam almayı sevmezler,ama keske alsalar keske ilgimiz olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt