Özgün Yazgan
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 9.158
- 148
- 1.358
Koray'ın o bölgede ne kadar iyi oynadığını göremeyecek kadar önyargı sahibisin anlaşılan.
Korayın bana o bölgede başarılı oynadığı maç veya maçlar gösterebilirmisin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koray'ın o bölgede ne kadar iyi oynadığını göremeyecek kadar önyargı sahibisin anlaşılan.
dusuncelerim sizi ilgilendirmez Akif Bey, Asamoah gelmez.nejat yine formundasın.. dursun başkan senin gibileri sus pus etti sanıyroduk hala birşeyler geveleme peşindesin.. totem mi yapıyorsun yoksa farklı bir sorunun mu var ben hala anlayamadım
Asamoahı alırsak hem garry ile hem Linnes ile kullanabiliriz son transferimiz olmalıHerkes ısrarla sol kanat istiyor ama bence Garry Rodrigues de kötü değil acaip hırslı bu kadronun içinde kesinlikle iş yapacaktır.Dünde iyiydi bence hele bir korner sonrası yediğimiz kontra atak var sol korner direğinin orda atağı kesti hırsına bayıldım.
Hosgeldin Renkdas !!!
Sampiyonluk sezonunda üye olmussun tebrik ederim
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
Ben bildirmistim ama bir gelisme olmadi.DUYURU :
Son yapılan transferlerle birlikte forumda artan kuş intiharları ve akabinde oluşan kirlilik ve bulaşıcı hastalık riski açısından temizlik personeline ihtiyaç duyulmaktadır.
Müracaatınızı kısa bir özgeçmiş içeren mesaj ile GSC Yönetimine bildiriniz , lütfen.
İyi günler.
Benim hayret ettiğim fener neden araya girmiyor bu adam için?Vida ilgimiz olduğunu sanmıyorum. Dursunözbek çok narin adam, bjk ile dalaşa girmez, fikretorman rica ederse zaten hemen çekilir. Böyle sert hamleler beklemem dursundan.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sn tudor 1 ay önce top team kuracağız alayini tokatlayacagiz dediydi.seni savunacağız tudor,çekemeyen herkesle uğraşacağız..