Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son zamanlarda ismi masada olan futbolculardan biraz konuşalım.

Alternatif forvet konusunda Niasse olabilir deniyor.Ayrıca anlaşılan elde bir selezynov varmış.Stepne tutuluyormuş.

Niasse malumunuz.Süper ligde iş yapabilitesi olan bir forvet.Selezynova gelince performans olarak elmander çabası gösteren bir oyuncu.Ayrıca Hala Ukrayna Milli takımında olduğunu belirtmekte fayda var.Tabiki bu isimler alternatif forvet için kafi görünmekte.

Asamoahın uçağı da bu hafta istanbula inecekmiş.

Benim için asıl sorun sol açık.Bakalım çilek kim olacak?

Ne emre mor nede vida ile ilgilendiğimizi düşünmüyorum kuşların haber uçurması bunlar.

Gssozlukte ki , su eleman asamoah hakkinda birşey yazdimi ya o yazdığı zaman geliyor genel de. Tudor 4-14-1 oynuyor tolgayı bile sol kanata koydu iki gol neredeyse tudorun kafasinda ki sol taraf orta saha meşeli tam bir kanat istemiyor adam gerçekten taktiğini yapıyor guvebnrk lazım su herife.

DHVWR1HWAAEdVg9

Bir de vida konusundan bahsedelim.Sözleşmesi aralıkta bitiyor.

Bosman kurallarına göre şuanda serbest olması lazım.Market fiyatı da 9 milyondu zaten.

Oyun yapısına bakınca güçlü bir stoper.Fakat bi o kadar da ağır bir stoper.

Maicon ağır vida ağır.2 ağırın birbirlerinin yerden kademelerine girmeleri çok güç olur.

Bize sol ayaklı,oyun kurabilen,çok seri bir sol stoper lazım diye düşünüyorum..

Maicon'un yanına Vida çok uygun bir isim gelmedi bana.

DUYURU :

Son yapılan transferlerle birlikte forumda artan kuş intiharları ve akabinde oluşan kirlilik ve bulaşıcı hastalık riski açısından temizlik personeline ihtiyaç duyulmaktadır.

Müracaatınızı kısa bir özgeçmiş içeren mesaj ile GSC Yönetimine bildiriniz , lütfen.

İyi günler.

Herkes ısrarla sol kanat istiyor ama bence Garry Rodrigues de kötü değil acaip hırslı bu kadronun içinde kesinlikle iş yapacaktır.Dünde iyiydi bence hele bir korner sonrası yediğimiz kontra atak var sol korner direğinin orda atağı kesti hırsına bayıldım.
Asamoahı alırsak hem garry ile hem Linnes ile kullanabiliriz son transferimiz olmalı

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

DUYURU :

Son yapılan transferlerle birlikte forumda artan kuş intiharları ve akabinde oluşan kirlilik ve bulaşıcı hastalık riski açısından temizlik personeline ihtiyaç duyulmaktadır.

Müracaatınızı kısa bir özgeçmiş içeren mesaj ile GSC Yönetimine bildiriniz , lütfen.

İyi günler.
Ben bildirmistim ama bir gelisme olmadi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

sn tudor 1 ay önce top team kuracağız alayini tokatlayacagiz dediydi.seni savunacağız tudor,çekemeyen herkesle uğraşacağız..

sn tudor 1 ay önce top team kuracağız alayini tokatlayacagiz dediydi.seni savunacağız tudor,çekemeyen herkesle uğraşacağız..

Taraftar olarak tudorun üstünü çizmiştik.Doğrudur da.

Ama ben,onun için hep bi % 10 luk dilimi ayırdım kenara.Acaba başarılı olabilir mi diye.

Keza adam dengesiz.Paoktayken gitti deplasmanda Dortmundu yendi.

Sağı sollu belli olmuyor.

Fener deplasmanında kazanırsa kimse şaşırmasın.ismi, Ulubatlı tudor olur artık.

Bjk Vida'yı bdaya almaya çalışıyoruş boyko takası ile,devreye girip 2m euroya alsak süper olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt