Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım şampiyon olur mu bilinmez. Zira şampiyonluk sadece kurulan kadro ile gelmez. Birçok bileşen bir araya gelmeli. Ama bu takım maçları izlettirir, heyecan verir. En önemlisi de gelecek sezonlarda çok sayıda transfere gerek kalmadan CL seviyesinde takıma evrilebilir.

Bu takım şampiyon olur mu bilinmez. Zira şampiyonluk sadece kurulan kadro ile gelmez. Birçok bileşen bir araya gelmeli. Ama bu takım maçları izlettirir, heyecan verir. En önemlisi de gelecek sezonlarda çok sayıda transfere gerek kalmadan CL seviyesinde takıma evrilebilir.

Daha da önemlisi bu takıma kalburüstü oyuncuları takviye yaparken çok da referans aramaya gerek kalmaz, isimler zaten bilinen oyuncular. Kemik kadro üzerine her yıl iki veya üç çok iyi transfer yapıp çok üst düzeye çekebiliriz.

#yuvanadönselçuk

Yalnız fernando ve mariano hak ettikleri beğeniyi alamamış gibi geliyor bana.. İkisi de inanılmaz işler yaptı şu formlarını sürüdürlerse ligde mevkiilerinin açık ara en iyileri olur...
fernando kendine düze defansif orta saha diyenlere taş çıkarırcasına 2 yönlü oynadı.. Bu gidişle Meloyu unutturur bizlere

Asamoah nezaman geliyormus

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Yalnız fernando ve mariano hak ettikleri beğeniyi alamamış gibi geliyor bana.. İkisi de inanılmaz işler yaptı şu formlarını sürüdürlerse ligde mevkiilerinin açık ara en iyileri olur...
fernando kendine düze defansif orta saha diyenlere taş çıkarırcasına 2 yönlü oynadı.. Bu gidişle Meloyu unutturur bizlere

epl de defansif dediğimiz her orta saha ligimizde b2b oynayabilir.

Mariano kafadan 2 level birden atlattı takıma. Fernandoyu konuşmaya gerek bile yok yaptıkları ortada. Bir bek takım oyununu bu kadar mı etkiler dedirtti ressmen Mariano

#yuvanadönselçuk

Son düzenleme:
Nefretimsin Gs başlığı altında yazılan yorumlara bak.. :)

İnsan gerçekten hayret ediyo bi insan nasıl bu kadar nefret duyabilir
Zamanında Galatasaray naptı lan bunlara bu kadar :D

875916120dff6197f451e7dcd62c7f35.jpg

8157c03fe4939f3ee8569c8b0ea8b237.jpg

f40c5f61687ceddb49f80a84dba44da8.jpg

93372581c81ef9b8981a1aae55f61bad.jpg

0fd8f0eb5a39e7f7bdb227f3fca55d77.jpg

e743dfb0c444b11ee6e7f43d7afe34e8.jpg

TapaTalK

GÜNAYDINNN YAYYYAYYEE N'DIAYEE YAYYYAYYYEEE

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet Demirkol: Galatasaray Arda'ya çok sağlam bir teklif yapmış. Aldığım bilgi teklifin 6 Milyon Avro gibi bir rakam olduğu.

Nefretimsin Gs başlığı altında yazılan yorumlara bak.. :)

İnsan gerçekten hayret ediyo bi insan nasıl bu kadar nefret duyabilir
Zamanında Galatasaray naptı lan bunlara bu kadar :D

875916120dff6197f451e7dcd62c7f35.jpg

8157c03fe4939f3ee8569c8b0ea8b237.jpg

f40c5f61687ceddb49f80a84dba44da8.jpg

93372581c81ef9b8981a1aae55f61bad.jpg

0fd8f0eb5a39e7f7bdb227f3fca55d77.jpg

e743dfb0c444b11ee6e7f43d7afe34e8.jpg

TapaTalK

Bunlari Bu sene fena tokatlariz

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Maiconu da ekleyelim Muslera olmasa kaptanlık çok yakışırdı

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dunyada hicbir takimda siritmaz her ikisi de. En onemli oyuncularimiz

Kardes ben sozlesmesini feshedip maasinin tamamini odedikten sonra ne anladim o isten? Dursun yedekte, PAF takiminda daha iyi. Bence son gun falan gonderebiliriz Hakani. Maasinin bir kismini biz verelim geri kalani gidecegi takim karsilasin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karşılasın diye birşey yok adamlar biliyor senin eninde sonunda fesih yapacağını ondan sonra üstünü tamamlayıp alıyorlar Hakan'ın şuan 1.250 1 sene garanti alacağı para var 1 milyonunu bizden alır 250 bine oraya imza atar. Bu bizim işimize gelir sen tek taraflı feshedersen çok cüzi miktara imza attırırlar Hakan'a bu sene için. Bak Türk kulüplerine alt liglere vs ayda 10 bin liraya imza atıyor adamlar diğer kulüpler sözleşmesini tek taraflı fesih yapmış her türlü o parayı alacağı için sorun yok

Son düzenleme:
Ben en cok da Fernando nun hakkını verdim. Tam beklediğim gibi oynadı Aslan.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt