Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.095
- 90.892
- 5.093
Fosiller toplanmaya başlamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takım şampiyon olur mu bilinmez. Zira şampiyonluk sadece kurulan kadro ile gelmez. Birçok bileşen bir araya gelmeli. Ama bu takım maçları izlettirir, heyecan verir. En önemlisi de gelecek sezonlarda çok sayıda transfere gerek kalmadan CL seviyesinde takıma evrilebilir.
Yalnız fernando ve mariano hak ettikleri beğeniyi alamamış gibi geliyor bana.. İkisi de inanılmaz işler yaptı şu formlarını sürüdürlerse ligde mevkiilerinin açık ara en iyileri olur...
fernando kendine düze defansif orta saha diyenlere taş çıkarırcasına 2 yönlü oynadı.. Bu gidişle Meloyu unutturur bizlere
Yalnız fernando ve mariano hak ettikleri beğeniyi alamamış gibi geliyor bana.. İkisi de inanılmaz işler yaptı şu formlarını sürüdürlerse ligde mevkiilerinin açık ara en iyileri olur...
fernando kendine düze defansif orta saha diyenlere taş çıkarırcasına 2 yönlü oynadı.. Bu gidişle Meloyu unutturur bizlere
Nefretimsin Gs başlığı altında yazılan yorumlara bak..
İnsan gerçekten hayret ediyo bi insan nasıl bu kadar nefret duyabilir
Zamanında Galatasaray naptı lan bunlara bu kadar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TapaTalK
Maiconu da ekleyelim Muslera olmasa kaptanlık çok yakışırdıYalnız fernando ve mariano hak ettikleri beğeniyi alamamış gibi geliyor bana.. İkisi de inanılmaz işler yaptı şu formlarını sürüdürlerse ligde mevkiilerinin açık ara en iyileri olur...
Dunyada hicbir takimda siritmaz her ikisi de. En onemli oyuncularimizYalnız fernando ve mariano hak ettikleri beğeniyi alamamış gibi geliyor bana.. İkisi de inanılmaz işler yaptı şu formlarını sürüdürlerse ligde mevkiilerinin açık ara en iyileri olur...
Karşılasın diye birşey yok adamlar biliyor senin eninde sonunda fesih yapacağını ondan sonra üstünü tamamlayıp alıyorlar Hakan'ın şuan 1.250 1 sene garanti alacağı para var 1 milyonunu bizden alır 250 bine oraya imza atar. Bu bizim işimize gelir sen tek taraflı feshedersen çok cüzi miktara imza attırırlar Hakan'a bu sene için. Bak Türk kulüplerine alt liglere vs ayda 10 bin liraya imza atıyor adamlar diğer kulüpler sözleşmesini tek taraflı fesih yapmış her türlü o parayı alacağı için sorun yokKardes ben sozlesmesini feshedip maasinin tamamini odedikten sonra ne anladim o isten? Dursun yedekte, PAF takiminda daha iyi. Bence son gun falan gonderebiliriz Hakani. Maasinin bir kismini biz verelim geri kalani gidecegi takim karsilasin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mehmet Demirkol: Galatasaray Arda'ya çok sağlam bir teklif yapmış. Aldığım bilgi teklifin 6 Milyon Avro gibi bir rakam olduğu.
Ben en cok da Fernando nun hakkını verdim. Tam beklediğim gibi oynadı Aslan.Yalnız fernando ve mariano hak ettikleri beğeniyi alamamış gibi geliyor bana.. İkisi de inanılmaz işler yaptı şu formlarını sürüdürlerse ligde mevkiilerinin açık ara en iyileri olur...