Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Guardiola'nın sattığı topçu ordusu.Nasri için Antalyaspor yazmışlar :D

[/FONT]
DHac_JnWAAAiWMf.jpg

Su sartlar altinda transferi iyi bir sol bek ile kapatmak bile memnun edici olacak benim acimdan.

Gonul ister ki sol acik, stoper ve yedek pirpir forvet de alinsin ama sanmiyorum.

[FONT=&quot]L'Equipe -- > G.Saray, Delvin Ndinga ile ilgileniyor..

[/FONT]
DHaa6F_XUAE7RQE.jpg

vida'yı bedava yollamak istemeyen d.kiev bize teklif yapmış siz alın diye.

kaynak neresi renktaşım?

duyum vermedim.boşa ceza yemeyelim.Kulüp içinden bir arkadaşımın söyledikleri ;

beşiktaşı reddetmiş.Menejeri ve dinamo kiev kulübü bizim kapımızı çalmışlar.

Tudora sorulmuş.Okey vermiş.

Cenk ergün de işi bitirmiş.

Bizi tercih etmesinin nedeni kulüp repütasyonuymuş.bana söylenen bu.

nolur bilemem.izleyip görelim.

vida ve asamoah ile kapatalım transferi. çöpleri de yollayalım karşılıklı ücretsiz fesih ile. gidip istedikleri yerde oynasınlar.

bu arada wellington sezona formda girdi.o yürüremiyo diyenler acsın da bi hannover macını izlesin.bildiğin şov yaptı.

Hem bize uymaz, hem de kulübün ekonomik gücü yok. Diğer isimleri geçelim. Asamoah geldi geldi, (belki bir de reis kontenjanından ve sponsor desteğiyle Arda) başka birinin şansı yok.

Ertem Selçuk Trabzon da yazdığına göre geçmiş olsun. Artık olacağı varsa bile olmaz.

sent via GSC

vida ve asamoah ile kapatalım transferi. çöpleri de yollayalım karşılıklı ücretsiz fesih ile. gidip istedikleri yerde oynasınlar.

zaten bunu kabul etmiyorlar. de jong'a 2.5 milyon euro bayılan nazifoğlu dün kalkmış transferleri eleştiriyor ama demiyor ki bu adama bunun yarısını bile veren olmaz nasıl gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt