Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerizekalı denayeri her kadroya yazıyorsunuz vida neden olmasın Allah allah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zaten bunu kabul etmiyorlar. de jong'a 2.5 milyon euro bayılan nazifoğlu dün kalkmış transferleri eleştiriyor ama demiyor ki bu adama bunun yarısını bile veren olmaz nasıl gidecek.

TV başında Divan toplantısını izledim. O Nazifoglu denen gerzege bol bol kufrettim. Yaptığı transferler ve eski konuşmaları ortada. Kefil olduğu oyuncuların kefalet ücretlerini ödesin önce, sonra gelsin konuşsun..

Kesinlikle.. Gitmesi gereken çok kişi var. Eskiler gitmek istemiyor belli oldu. Yan gelip yatıp paralarını almak istiyorlar. Bunları ikna!! edip yollamak lazım.

Carole, Sinan, Selçuk, H.Balta., Tarık, Donk, De Jong, Cavanda, Umut G, Endogan offf offf say say bitmiyor.

Şu saydığın adamları herhangi bir anadolu takımına koy küme düşerler

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

Dünkü olaylar morelimi bozdu. Derhal çöp satmaliyiz

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Türk futbolunun böyle bir sorunu var. Küçük kulüpler büyük takımların bu zor durumunu lehlerine çevirmek için teklif yapmıyor. Son günlerde onlar adına fırsat transferi oluşuyor. Bir kısım maaşları bile mevcut kulüpleri tarafından ödenmek durumunda kalınıyor.

Bundan dolayı yerli çöplerde 15gün boyunca hareket zor. 15 gün sonraki satışlar da bu yılki alacakları verilerek fesih şeklinde olur. Özetle bu sezon Carole dışında kimseyi satamayız artık.

Trabzon değil beşiktaşta yazmış hala bir umut var
Pardon daha yeni kalktım yanlış okumuşum.

Yok ya renktaş Beşiktaş için yazsa bile umut yok. Bu adam Beşiktaş ile içli dışlı diye düşünüyor insanlar ama zerre bir bilgisi yok bu adamın paso sallıyor.

Olcay ile konuştum Trabzona gitmiyor Beşiktaş da kalıyor dedi gece. Aynı gecenin sabahı adam Trabzona imza attı.

Bu adam ne diyorsa tersi çıkıyor.

sent via GSC

[FONT=&quot]Osmanlıspor; Luiz Carlos, Szukala, Rusescu ve Diabate ile yollarını ayırdı.
Diabate yedek forvet için çok iyi olmaz mı[/FONT]

zaten bunu kabul etmiyorlar. de jong'a 2.5 milyon euro bayılan nazifoğlu dün kalkmış transferleri eleştiriyor ama demiyor ki bu adama bunun yarısını bile veren olmaz nasıl gidecek.

De jongu bırak onu ben aldırmadım diyor bir an için kabul edelim onun aldırmadığını ancak yerlileri ben aldırdım diyor serdara 4.5 ahmete 2.5 verildi ikisinin toplamına vitor hugp alınırdı ki biz talip olduğumuzda 7,8 arası istemişlerdi çok sonra fiorentina aldı bu adamı. Nazifoğlunun derdi ben gönderildim bu iyi transferler oldu ben kötü adam oldum size başarıyı yedirmem demek aslında

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

Ya böyle bir kafa olabilir mi? Amatör küme takımı mıyız biz? Sen her sene CL'de çeyrek final hedefiyle oynamak zorunda olan takımsın, böyle bir riske girmeden nasıl büyük takım olabileceğini sanıyorsun?

Bir de bu kredi çekme muhabbeti nereden çıktı onu anlamaya çalışıyorum. Başarı istiyorsan yatırım yapacaksın, karşılığını almanın herhalde garantisi yok ama sen doğru adamlara güvenirsen doğru transferlerle şampiyon olursun. Yatırımın tutmasa bile taraftarına gerçekten uğraştığını gösterirsen eğer bir şekilde onu maddiyata çeviriyorsun zaten stadyum gelirleriyle. Sen büyük kulüpsen çıkıp mal gibi biz ne yaparsak yapalım şansımız %30 demezsin. Arkasında kaç milyonluk taraftarı olan kulüp böyle aptal bir mantıkla yönetilmez.

Biz neyi konuşuyoruz burada hala anlamış değilim. Ne yapalım arkadaş ligde 10. mu olalım gerçekten bunu mu istiyorsun? Maçlara gidip asaletin bize yeter diye bağırmak sana yeterli mi geliyor?

Unal aysal buyuk paralar harcadi, 2 sene sampiyon olduk, ceyrek final yaptik, 4 sene ust uste sl ye katildik. Peki harcadigimiz paralarinin maddi karsiligini gelir olarak alabildik mi ? Hayir.

Sampiyon olup sl ye gitsek bile bu harcadigimiz paralarin karsiligi kadar gelir elde edemeyecegiz.

3-4 sene sonra kulup kredi cekmeden transfer yapamayacak durumda olunca hepiniz dursun ozbeke kotu mali yonetimi sebebiyle soveceksiniz. Tipki bugun unal aysala oldugu gibi.

Kredi cekilerek transfer yapilmaz. Mesela stadyum yapilir, antreman tesisinin arazisi alinir, yapilir, bugunku stadin arazisi alinir...

Bir yandan riva ve floryayi satip borc kapatiyoruz bir yandan kredi alip borc yaratiyoruz. Yakin zamanda sermaye arttirimi yapacaklar oradan gelecek min. 150 milyon lira bu takimin maliyetine kullanilacak.

Ben harcanan paraya laf etmiyorum kredi ile para harcanmasina laf ediyorum. Avrupada bu kadar basarili kulup var hepsi kredi alarak mi basarili oluyor zannediyorsun ?

Bugune kadar bankalardan borc alirken ortaya riva floryayi koyuyorduk unutmayin bundan sonra riva florya yok. GS bu kafayla 4-5 sene idare edildigi zaman cok zor durumlara dusecegiz.

Son düzenleme:
duyum vermedim.boşa ceza yemeyelim.Kulüp içinden bir arkadaşımın söyledikleri ;

beşiktaşı reddetmiş.Menejeri ve dinamo kiev kulübü bizim kapımızı çalmışlar.

Tudora sorulmuş.Okey vermiş.

Cenk ergün de işi bitirmiş.

Bizi tercih etmesinin nedeni kulüp repütasyonuymuş.bana söylenen bu.

nolur bilemem.izleyip görelim.
İşin içinde saygınlık varsa tinecilere gitcek hali yoktu herhalde...Neyse inşallah doğrudur

Yedek santrafor işini bedavaya getirebiliriz aslında. Etrafta çok fazla boş adam var.

Asamoah'a ciddi bir bonservis vereceğiz o belli ama değer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt