Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.962
- 10.791
- 2.838
Vida'ya 3.5 maaş vereceğimize stoper almayalım daha iyi Ozak Kabak'a güvenelim
3.5 mu istiyormuş çüş be kardeşim stopersin sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vida'ya 3.5 maaş vereceğimize stoper almayalım daha iyi Ozak Kabak'a güvenelim
Katılıyorum bencte bekleyerek gelişemezatalay daha 17 yaşında ve kendisini geliştirmesi için çok oynaması lazım. Onu yedekte tutarak gelişmesine engel olursun.
Gözü doyumsuz bazı arkadaşlar hala 3 4 transfer yazıyor bu kulüp para basmıyor aklınızda olsun zaten harcadık para ve garry de serdar da gayet iyi oynadı asamoah da tam bir joker olduğundan herkes istiyor kendini.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Orta sahanın dinamik olmasında katkısı çok. Feghouli-Rodrigues Asamoah-linnes değişir
Ama beki de Linnes'e emanet etmek pek mantıklı gelmiyor bana. İyi başladı ama iyi devam eder mi şüpheli. Savunma da tehdit görmedi zaten.
Gerektiğinde orta saha ve sol önde de kullanılabilir elbette ama bence ilk planda Asamoah'ı son yıllarda alışık olduğu sol bekte düşünmek gerek.
Sol ön tarafa da ikinci bir transfere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
Tolga,Fernando,Badou- Feghouli, Belhanda-Gomis diye düşünüyorum sağ ve sol bekler hücum katkısı çok yüksek olunca 2 tane çizgi oyuncusunu ( Feghouli,Garry) aynı anda oynatmak mantıklı değilŞu anda alternatifi Yasin ve Sinan olduğu için Tolga daha dinamik tabi ama Asamoah da Tolga kadar dinamik. Üstelik sol tarafta oynamaya da daha yatkın. Üstelik Feghouli de gelince Rodriguez ve Linnes aynı anda yedek kalmaz diye düşünüyorum.
Senin düşüncende sol bek Asamoah, ortasaha Tolga-Ndiaye-Belhanda-Fernando-Feghouli şeklinde zannediyorum.
Ben de Asamoah sol bek oynarsa önünde Garry, sağda Feghouli oynar ya da Linnes sol bek oynar Asamoah sol ön oynar, sağda da Feghouli oynar diye düşünüyorum.
Sol bek için Linnes tabii ki.ben asamoahi önde kullanıp rakibi orta sahada bunaltalim derimRodriguez mi Linnes mi sorusunun cevabı Linnes mi doktor?
Bence formdayken Rodrigues şimdilik önde gibi?
Tolga,Fernando,Badou- Feghouli, Belhanda-Gomis diye düşünüyorum sağ ve sol bekler hücum katkısı çok yüksek olunca 2 tane çizgi oyuncusunu ( Feghouli,Garry) aynı anda oynatmak mantıklı değil
Rodriguez mi Linnes mi sorusunun cevabı Linnes mi doktor?
Bence formdayken Rodrigues şimdilik önde gibi?
Sol bek için Linnes tabii ki.ben asamoahi önde kullanıp rakibi orta sahada bunaltalim derim