Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah ile tamamlansın transfer.

İlk 11 dışında yararlanabileceğimiz isimler; Linnes, Ahmet, Tolga, Yasin, Eren + yeni gençler (Atalay vs.)

Muhtemelen 2017 yazı > 2011 yazı diyeceğiz.

Gözü doyumsuz bazı arkadaşlar hala 3 4 transfer yazıyor bu kulüp para basmıyor aklınızda olsun zaten harcadık para ve garry de serdar da gayet iyi oynadı asamoah da tam bir joker olduğundan herkes istiyor kendini.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

3-4 değil ama Asamoah harici bir tane sol açık transferi gerekiyor bence. Stoperi idare ederiz ama hücumda Rodrigues'e güvenmiyorum. Kayseri maçında iyi mücadele etti ama kalitesinin yetersiz olduğu o maçta da göze çarptı bence. Zaten goldeki orta harici pek tehlike de yaratamadı. Sürekli topu önüne almaya çalışıp hızıyla var olma çabasında olan bir oyuncu hücumu kısıtlıyor. Biraz daha iyi kapanan bir takım gelse pek bir şey yapamaz gibi geliyor bana. Ki geçen sene yapamadı zaten.

Orta sahanın dinamik olmasında katkısı çok. Feghouli-Rodrigues Asamoah-linnes değişir

Şu anda alternatifi Yasin ve Sinan olduğu için Tolga daha dinamik tabi ama Asamoah da Tolga kadar dinamik. Üstelik sol tarafta oynamaya da daha yatkın. Üstelik Feghouli de gelince Rodriguez ve Linnes aynı anda yedek kalmaz diye düşünüyorum.

Senin düşüncende sol bek Asamoah, ortasaha Tolga-Ndiaye-Belhanda-Fernando-Feghouli şeklinde zannediyorum.

Ben de Asamoah sol bek oynarsa önünde Garry, sağda Feghouli oynar ya da Linnes sol bek oynar Asamoah sol ön oynar, sağda da Feghouli oynar diye düşünüyorum.

ali naci 2 ay önce seçuk kadronun bankosu diye haber yapıyordu lşakfdşaksdfşsdifasdifisdlfsdlf

Vida hıyarına 3.5 veren net sığırdır.
Cenk 2ye falan gelirse alır yoksa Serdar bundan daha iyi stoper.

Asamoah gelsin diğer transferleri çok önemsemiyorum artık. Elzem değil Türkiye liginde oynayacağız sadece.

Ama beki de Linnes'e emanet etmek pek mantıklı gelmiyor bana. İyi başladı ama iyi devam eder mi şüpheli. Savunma da tehdit görmedi zaten.

Gerektiğinde orta saha ve sol önde de kullanılabilir elbette ama bence ilk planda Asamoah'ı son yıllarda alışık olduğu sol bekte düşünmek gerek.

Sol ön tarafa da ikinci bir transfere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

Asamoah Linnes'i de rahatlatır, orta sahayı da...

Şu anda alternatifi Yasin ve Sinan olduğu için Tolga daha dinamik tabi ama Asamoah da Tolga kadar dinamik. Üstelik sol tarafta oynamaya da daha yatkın. Üstelik Feghouli de gelince Rodriguez ve Linnes aynı anda yedek kalmaz diye düşünüyorum.

Senin düşüncende sol bek Asamoah, ortasaha Tolga-Ndiaye-Belhanda-Fernando-Feghouli şeklinde zannediyorum.

Ben de Asamoah sol bek oynarsa önünde Garry, sağda Feghouli oynar ya da Linnes sol bek oynar Asamoah sol ön oynar, sağda da Feghouli oynar diye düşünüyorum.
Tolga,Fernando,Badou- Feghouli, Belhanda-Gomis diye düşünüyorum sağ ve sol bekler hücum katkısı çok yüksek olunca 2 tane çizgi oyuncusunu ( Feghouli,Garry) aynı anda oynatmak mantıklı değil

Mariano ve Asamoah gibi beklerin olunca ortasahanın geriden oyun kurmasına o kadar da gerek kalmıyor. Bu adamlar oyunu istediğin gibi kuracak adamlar. Üstelik Maicon da bu konuda fena değil.

Asamoah sol açık oynamalı sol bek linnes olsun asamoah gerçekten sol bek devşirme olarak oynamıştır juve de

Zorlu deplasmanlarda şu şekilde oynayabiliriz.

Muslera
Mariano - Serdar - Maicon - Linnes
Badou - Fernando - Asamoah
Feghouli - Gomis - Belhanda

Kolay full atak bam bam taktiğinde

Muslera
Mariano - Serdar - Maicon - Asamoah
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis​

Tolga,Fernando,Badou- Feghouli, Belhanda-Gomis diye düşünüyorum sağ ve sol bekler hücum katkısı çok yüksek olunca 2 tane çizgi oyuncusunu ( Feghouli,Garry) aynı anda oynatmak mantıklı değil

Badou dışında raibiki delen adam sadece Feghoul olur belki zorlanırız ama dediğin de olabilir. Çok alternatifli oluyoruz maşallah. Bu şekilde de Linnes, Rodriguez gibi alternatifler yedek olarak katkı verir. İnşallah iyi olur hepsi.

yabancı sayımızı göz önünde bulundurduğumuzda martin linnes çoğu maçta 21 kişilik kadroya giremez diyorum, tarık çamdalı ısınırken falan görebiliriz bazen :/

Orta sahaya dinamik bir isim daha gerekiyor. Vainqeur cuk diye oturur. Eksik olanları tamamladıktan sonra bir orta saha daha almalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt