Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaitan mıBarçayı yener miyiz Asamoah Vida Gaitan gelse
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barçayı yener miyiz Asamoah Vida Gaitan gelse
Sizce Lucescu CB ile yabancı sınırı dışında ne konuşmuş olabilir ki? (Hoş bunu konuşması bile saçma da)
Orta sahamız üstünlük kurar diye tahmin ediyorumfutbol bu herşey olabilir yetenekli isimleri sahaya sürersen.. ihtimali var
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
E La Ligada oynayacaksan olabilir ?Gaitan mı
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaldı ki başkan arapları karsısına almaz.Araplar 1.000.000.000 $'a Digitürk'ü 500.000.000 $ + KDV'ye yayın hakkını aldılar, feriştahı gelse karışamaz bunlara.
Bu tip bir düşünceye varabilmek için en az 20-25 Maç izlememiz gerekir. Her ne kadar Barça düşüşte de olsa kaliteli ayaklara sahipler hala. Dinamizmi kaybetmiş, Iniesta hikayesinin sonuna yaklaşmış olsa dahi kalite,iq farki net var yani.. bu takımı daha izlemek lazım...Orta sahamız üstünlük kurar diye tahmin ediyorum
Ahmet Bulut: Arda Barcelona'da kalacak.
Kiramaz mı atletico

İddaa beşiktaş'a 1.85 bize 4.30 vermiş. Ülke futbolunu hiç bilmesem ve takip etmesem Bjk yüzde yüz şampiyon derdim çünkü kumarı her zaman oynatan kazanır. Uzun zamandır da sezon başında kimi favori gösterdiyse o şampiyon oluyor zaten. Oranları hiç düşünmeyip futbol olarak düşünürsem şansları iki takımın eşit görüyorum. Onların takım yaşlandı. Sezona çok iyi girmediler. Biz iyi oyuncular transfer ettik ve iyi futbolla başladık.