Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus CEO'su Beppe Marotta: "Mutsuz oyuncuları takımda tutmayı düşünmüyoruz"

DHdqlxvXsAAB5WF.jpg

adam resmen asamoahin transferini aciklamis iste

---------------Muslera

Mariano-Maicon-Serdar-Asamoah

---------------Fernando

Feghouli-Badou-Belhanda-Garry

----------------Gomis

---------------Muslera

Mariano-Maicon-Serdar-Asamoah

---------------Fernando

Feghouli-Badou-Belhanda-Garry

----------------Gomis

Serdar'ın yerine de adam lazım. Adam saatli bomba gibi, her an sakatlanabilir. Ahmet Çalık'la mı oynayacağız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aslında cengize 10 12 verip almak lazimdi erkenden. Al şimdi yabanci siniri vs takma tut kadronda senelerce. Istediğinde sat.. bu tip yerli potansiyelde kiymak laizm paraya

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Serdar'ın yerine de adam lazım. Adam saatli bomba gibi, her an sakatlanabilir. Ahmet Çalık'la mı oynayacağız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar yerine castan ve Garry yerine nasri yazmak isterdim ama asamoah disinda transfer olmayabilir son yasananlardan sonra

yassine oeztequin varken sol açık mı istiyorsunuz ayıp be adam daha ne yapsın

Son düzenleme:
Bu arada sol aciga adam alinirsa daha cok merkez orta saha özelligi olan bir adam alinacagini düsünüyorum

Kayseri macinda tudor istese sinan veya Yasin ile baslayabilirdi ama merkez orta saha olan tolga ile basladi sol cizgide

Bu arada sol aciga adam alinirsa daha cok merkez orta saha özelligi olan bir adam alinacagini düsünüyorum

Kayseri macinda tudor istese sinan veya Yasin ile baslayabilirdi ama merkez orta saha olan tolga ile basladi sol cizgide
oyun kurucu bir adam diyorsun yani kanada..
Bende oyle düşünüyorum. Ilerde top tutabilmek adina. Hatta asamoah sol kanat olup bir bek daha alınırsa şaşırmam

seneye tekrardan ffp kısıtlamasına girecegimiz haberi dogrumu ? nekadar şikeci tinerci varsa bunu konusuyorlar

asamoah vida wellinton gelsin de gerekirse seneye uefa/fifa transfer yasağı cezası da verebilir

sene sonu güzel bi kac genc yabanci ile önümüzdeki 2 3 seneyi kurtardik sayılır..

Willian arao vardi noldu la ona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt