Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikisi de ayni boyda ve Klitchko daha once daha uzun insanlarla dovustu, farkli birsey kastetmis olabilir antrenoru.
ben kendisinden daha uzun boylu demek istemedim.
lisanslı boksörüm bu arada +91 kilo yani süper ağır siklet.
2 yıl üst üste istanbul içi kulupler arası şampiyonluğum var.
yaşımdan dolayı daha ileri gitmek istemedim.
biraz anlarım bokstan :)))

kayseri maçındaki 2 golümüz çalışılmış organizasyon golüydü...2si de kontra...şahsen Bruma ve Sneijder'in ayrılıkları sonrası kontra konusunda zayıflayacağımızı düşünmüştüm ama çok daha iyi olacak gibiyiz özellikle Ndiaye-Feghouli-Garry gibi sprinter isimlere Gomis'in muhteşem futbol aklı eklenince ve tabii ki Belhanda'nın asistleri....

santraforun görevi sadece gol atmak degil arkasındaki oyuncularıda oynatmak. gomis'e sağlam bir yedek lazım, eren ağır kalıyor, weilton bence ii alternatif olur.

Usain Bolt'u mu alsak acaba yaa hem marka değerimiz artar hem de büyük reklam olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben kendisinden daha uzun boylu demek istemedim.
lisanslı boksörüm bu arada +91 kilo yani süper ağır siklet.
2 yıl üst üste istanbul içi kulupler arası şampiyonluğum var.
yaşımdan dolayı daha ileri gitmek istemedim.
biraz anlarım bokstan :)))
yok anladim sizi. joshua'dan daha uzun boksorlerle dovustu aslinda klitchko o yuzden anlamadim antrenoru ne demek istemis.
her halukarda cok guzel ve tarihe gececek bir macti bence ve joshua'ya cok iyi ders oldu :)

Levent tüzemen geçen galatasarayın hocası selçuk dedi ciddiye almayın şu adamları bunlar galatasaraylı falan değil. yalnız erman toroglunu sevmem ama tüzemeni selçuk konusunda rezil etti

Yalnız bugün geçen sezonların lig tablosuna baktım. 14/15 sezonundan itibaren sezon sonu şampiyon olan takım ilk haftayı lider bitirmiş. Umarım bu sezonda aynı kaderi paylaşırız.

[FONT=&quot]Selçuk İnan, Galatasaray'dan bonservisini istedi. (Skorer)

[/FONT]
DHfrexmXoAETcFP.jpg
Verelim gitsin

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda kornerleri duran topları çok iyi kullanıyor Her türlü biri dokunuyor yani. Mariano,Asamoah,Feghouli'de iyi orta açabilen tipler. Vida gelirse Maicon ile birlikte ikisinin en az 10 gole etki edeceğini düşünmekteyim

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

blacklion.jpg

Benim Korkum gelen topçulardan değil. Neredeyse beş benzemezle, başka bir deyişle 7-8 i hayatında ilk defa yanyana oynamış adamlarım ilk maçta böyle uyumlu bir voltran ortaya çıkrması gerçekten hayretlik bişiiii. Artık yeni topçularda uyum sorunu olmadan geliyo galiba..

Benim korkum, taraftardan....
Yarın birgün beklenmedik bir yol kazası yaşandığında, içimizden birilerinin dün endamına bile laf söyletmediği topçuları, hemen lesh, çöp, yok bilmem başımıza kalacak vs. vs. gibi zamansız sayılacak değerleme hatalarıyla kendi kendimizi yıpratıcaz.. Dikkatli olmak lazım bence..

Şurası bir gerçek ki bu takımın isterse ortaya çıkarabileceği performans ı gördük. Sağolsunlar tek maçta, dosta güven rakibe korku saldılar..

DEVAMI GELMEZSE, SEBEBİ ÖNCELİKLE SAHADA DEĞİL SAHA DIŞINDA ARAMAYI UNUTMAMALIYIZ...

Belhanda kornerleri duran topları çok iyi kullanıyor Her türlü biri dokunuyor yani. Mariano,Asamoah,Feghouli'de iyi orta açabilen tipler. Vida gelirse Maicon ile birlikte ikisinin en az 10 gole etki edeceğini düşünmekteyim

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

vida duran toplarda cok ii. vida-maicon-fernando-gomiz ile cok gol atarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt