- 4 Aralık 2009
- 14.146
- 10.571
- 2.498
Günaydın herkese
Bugün günlerden Asamoah
Bugün günlerden Asamoah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mükemmel??Mirandanın ağır olmasının bir önemi yok bjk marcelo-tosicle mükemmel bir uyum yakalamıştı bu 2li çok daha kaliteli olur..Pozisyon almayı bile bir stoper Türkiye liginde hız açığını rahatlıkla kapatır
ben kendisinden daha uzun boylu demek istemedim.ikisi de ayni boyda ve Klitchko daha once daha uzun insanlarla dovustu, farkli birsey kastetmis olabilir antrenoru.
tudor isimli şahsiyet neden vida'yı alıp gelmiyor acaba tam bir fırsat transferi.
Diyelimki azaltıldı 60 milyonsınırı getirdi uefa. Şu anda bile 62 milypn maaş yükümüz var. Daha asamoah, sol kanat, stoper, yedekforvet gelrcek. Transferleri engelleyebilir bu durum
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tabii yaaaaa kesin öyledir.hadi tudor almiyor avrupa dakilerde mi salak. Belliki adamda karakter ve ozel hayat sikintisi var.
yok anladim sizi. joshua'dan daha uzun boksorlerle dovustu aslinda klitchko o yuzden anlamadim antrenoru ne demek istemis.ben kendisinden daha uzun boylu demek istemedim.
lisanslı boksörüm bu arada +91 kilo yani süper ağır siklet.
2 yıl üst üste istanbul içi kulupler arası şampiyonluğum var.
yaşımdan dolayı daha ileri gitmek istemedim.
biraz anlarım bokstan))
hadi tudor almiyor avrupa dakilerde mi salak. Belliki adamda karakter ve ozel hayat sikintisi var.
Verelim gitsin[FONT="]Selçuk İnan, Galatasaray'dan bonservisini istedi. (Skorer)
[/FONT]![]()
Belhanda kornerleri duran topları çok iyi kullanıyor Her türlü biri dokunuyor yani. Mariano,Asamoah,Feghouli'de iyi orta açabilen tipler. Vida gelirse Maicon ile birlikte ikisinin en az 10 gole etki edeceğini düşünmekteyim
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T