Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Allah mesutluk versin renktaş.Bjk maçını ızleyecektım ama bu gece ımam nıkahım var.
Pazar da düğünüm.
Allahdan cumartesi Galatasaray ımın maçını izleyebileceğim
feguliiiiii![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah mesutluk versin renktaş.Bjk maçını ızleyecektım ama bu gece ımam nıkahım var.
Pazar da düğünüm.
feguliiiiii![]()
Bjk maçını ızleyecektım ama bu gece ımam nıkahım var.
Pazar da düğünüm.
feguliiiiii![]()
Yok kınayı bu güne hallettik.C.tesi de kına gecesi olması gerek iyi yırtmışsın![]()
Saolasın renkdaşhAllah mesutluk versin renktaş.
Selpakları yorganın altına saklayıp gelişim gösterdiğin için tebrik ve saygılar

Bjk maçını ızleyecektım ama bu gece ımam nıkahım var.
Pazar da düğünüm.
feguliiiiii ������❤
Yanliz hakikaten yazilanlara gore adam ayrilmak istedigini soylemesine ragmen mac kadrosuna almis. Ne alakaysa hayret...
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Farkettin demek :/Serdar sakatmı. Kenarında yırtık var.

o yillar basta eziyetken mezun olana kadar ve sonraki yil Galatasaray'imin muhtesem zaferleri ile dolu yillar yaşayacağımı tabi ki bilmiyordum,ya o askere gittigim ikinci gun uzun donem asker arkadaslarin burada mac seyredemezsiniz diye astsubayi arkalarina alip beni ve bazı arkadaşlarımı yatakhanede sinirden aglatirken leed rövanş macini bozuk radyodan dinleyisimi ,velhasili zaman cok çabuk geciyor.Sorun değil ya. Başka türlü olsada erkek adamsın sonuçtabenim kronik burun tikanikligi var aga
o yüzden hep selpak tasirim yanimda temizlemek icin
aslinda alerjiye karsi burun spreyi almam gerekir hep ama üsencilikten alasim gelmiyor böyle idare ediyoruz![]()
Rose sarap esliginde Gokhan Kırdar-Yerine sevemem dinledim simdi Yil 94 universite giris lise son senem,yaşlanmışım be gençlerobyillar basta eziyetken mezun olana kadar ve sonraki yil Galatasaray'imin muhtesem zaferleri ile dolu yillar yaşayacağımı tabi ki bilmiyordum,ya o askere gittigim ikinci gun uzun donem asker arkadaslarin burada mac seyredemezsiniz diye astsubayi arkalarina alip beni ve azi arkadaşlarımı yatakhanede sinirden aglatirken leed rövanş macini bozuk radyodan dinleyisimi ,velhasili zaman cok çabuk geciyor.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sorun değil ya. Başka türlü olsada erkek adamsın sonuçta![]()

Hakkında hayırlısı olsun kardeşimAllah INSALLAH mutluluklar nasip eder, ulkeye vatana millete hayirli cocuklarinizin olmasi dilegiyle Yakinda benim de var INSALLAH bakalim .