Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kwadwonun kwadwo vs bilmemne maçı yazdığımda maçlarda güçlü ama savruk ve belini donduremeyen bir adam görüyorum hep

Pasları da idare eder

Sorun bende mi yoksa futbol ulemaları bir ıkı kelam eder mı?

feguliiiiii ?❤

Asamoah ve bir stoper alıp kapatalım. Garry ve Linnes'in formuna göre Asamoah dönüşümlü oynar. Bu 2 transfer olsun çöplerden birkaç tanesini gönderelim mükemmel bi transfer dönemi geçirmiş olacağız.

Yanliz hakikaten yazilanlara gore adam ayrilmak istedigini soylemesine ragmen mac kadrosuna almis. Ne alakaysa hayret...

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Selpakları yorganın altına saklayıp gelişim gösterdiğin için tebrik ve saygılar

benim kronik burun tikanikligi var aga
o yüzden hep selpak tasirim yanimda temizlemek icin
aslinda alerjiye karsi burun spreyi almam gerekir hep ama üsencilikten alasim gelmiyor böyle idare ediyoruz :asd:

Bjk maçını ızleyecektım ama bu gece ımam nıkahım var.

Pazar da düğünüm.

Allahdan cumartesi Galatasaray ımın maçını izleyebileceğim (:

feguliiiiii ������❤

Allah INSALLAH mutluluklar nasip eder, ulkeye vatana millete hayirli cocuklarinizin olmasi dilegiyle Yakinda benim de var INSALLAH bakalim .

Bugün daha kadro yapmadım..
#Addetendir

c55303bdb1e93883f91fb8c4e015f62c.jpg

Serdar sakatmı. Kenarında yırtık var.

Rose sarap esliginde Gokhan Kırdar-Yerine sevemem dinledim simdi Yil 94 universite giris lise son senem,yaşlanmışım be gençler o yillar basta eziyetken mezun olana kadar ve sonraki yil Galatasaray'imin muhtesem zaferleri ile dolu yillar yaşayacağımı tabi ki bilmiyordum,ya o askere gittigim ikinci gun uzun donem asker arkadaslarin burada mac seyredemezsiniz diye astsubayi arkalarina alip beni ve bazı arkadaşlarımı yatakhanede sinirden aglatirken leed rövanş macini bozuk radyodan dinleyisimi ,velhasili zaman cok çabuk geciyor.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Rose sarap esliginde Gokhan Kırdar-Yerine sevemem dinledim simdi Yil 94 universite giris lise son senem,yaşlanmışım be gençler obyillar basta eziyetken mezun olana kadar ve sonraki yil Galatasaray'imin muhtesem zaferleri ile dolu yillar yaşayacağımı tabi ki bilmiyordum,ya o askere gittigim ikinci gun uzun donem asker arkadaslarin burada mac seyredemezsiniz diye astsubayi arkalarina alip beni ve azi arkadaşlarımı yatakhanede sinirden aglatirken leed rövanş macini bozuk radyodan dinleyisimi ,velhasili zaman cok çabuk geciyor.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

77 :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt