Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç izlerken ben
8cbfe4bc40a150a8593b999b2282d11b.jpg

Duş almanı tavsiye ederim.

10+ puan farkı yedikten sonraydı o.En baştan beri böyle bir şey yoktu,çarpıtmayalım olayı.

Terim tek başına başarılı demedim zaten.Albayrak-Dürüst vurgusu yapmam da bu yüzden aksine.Bu konuda asıl tek adamlaştırma Aysal'a yönelik.

tekrar merhaba.

Mancini geldikten sonra forumda herkesin amacı ikincilikti. hatta gruptan çıkamayız diyorlardı. amaç ikincilik derken forumdan bahsediyorum yani. bir şeyi saptırdığım yok.

tek adamlık saçmalığına yorum yapmayacam, direk terim başlığına gitmeni ve bir kaç post okumanı, sonra da okuduğunu anlamanı istiyorum senden. Bunu yapabilirsin muht.

Liglerin belirli bir sistem üzerinden yürüdüğünü düşünüyorsun, hiçbir şeyin şans olmadığını, bu kadar paranın döndüğü bir ortamı kimsenin kaderine terk etmeyeceğini düşünüyorsun. lakin gel gör ki ikinci olduk, 10 puan fark yedik diye söyleniyorsun. O dönem bizim şampiyon olmamızın istenmediği bir dönemdi değil mi? biz bu konuları konuşmuştuk seninle.

Terim de Aysal da bu camiaya hizmet etmiş kişilerdir. İkisininde çok büyük yararları ve çok büyük zararları oldu. İnsanlar neden Terim'in ya da Aysal'ın manevi oğluymuş gibi davranıyor anlaşılması güç.

Sekizinci olduğumuz senenin ardından şampiyonluğun mimarı Terim'dir. Gerek Selçuk'un Fenerbahçe'ye gitmek üzereyken Hasan Şaş'ın ikna etmesi, gerek Melo konusunda ısrarcı olması. Bu iki oyuncu o sene ki ayağa kalkışımızın önderlerindendir.

Avrupa'da başarının mimarı ise Aysal'dır. Sneijder ve Drogba'nın alınması CL'deki başarıya direkt etkiydi.

Aynı şekilde ikisininde zararları oldu. Sadece Terim'e ego denilirse haksızlık olur çünkü Aysal'da büyük ego sahibiydi. Ve o ego savaşlarında olan Galatasaray'a oldu.

tekrar merhaba.

Mancini geldikten sonra forumda herkesin amacı ikincilikti. hatta gruptan çıkamayız diyorlardı. amaç ikincilik derken forumdan bahsediyorum yani. bir şeyi saptırdığım yok.

tek adamlık saçmalığına yorum yapmayacam, direk terim başlığına gitmeni ve bir kaç post okumanı, sonra da okuduğunu anlamanı istiyorum senden. Bunu yapabilirsin muht.

Liglerin belirli bir sistem üzerinden yürüdüğünü düşünüyorsun, hiçbir şeyin şans olmadığını, bu kadar paranın döndüğü bir ortamı kimsenin kaderine terk etmeyeceğini düşünüyorsun. lakin gel gör ki ikinci olduk, 10 puan fark yedik diye söyleniyorsun. O dönem bizim şampiyon olmamızın istenmediği bir dönemdi değil mi? biz bu konuları konuşmuştuk seninle.

Son kısımdan başlayayım,o konulara giriyorsak Aysal'ı niye konuşuyoruz veya başka birini?O zaman başarılı/başarısız diye bir kavram zaten yok.

Ben Terim'i ilahlaştıranlar yok demedim ki.Var ama bu forum özelinde Aysalcılar çok daha fazla.Yoksa Terim'in şahsı da Aysal'ın şahsı da beni alakadar etmez.Olay Galatasaray ve başarıysa Terim=başarının anahtarı.Benim için budur olay.

Son kısımdan başlayayım,o konulara giriyorsak Aysal'ı niye konuşuyoruz veya başka birini?O zaman başarılı/başarısız diye bir kavram zaten yok.

Ben Terim'i ilahlaştıranlar yok demedim ki.Var ama bu forum özelinde Aysalcılar çok daha fazla.Yoksa Terim'in şahsı da Aysal'ın şahsı da beni alakadar etmez.Olay Galatasaray ve başarıysa Terim=başarının anahtarı.Benim için budur olay.

Son kısımdan başlayayım, başarının anahtarı niye terim diyorsun, terim de mi bahsettiğimiz sistemin bir elemanı, böyle mi demeye çalışıyorsun?

Ayrıca bu forumda anahtar teslim başkanlık verilmeli diyen bir aysalcı görmedim. lakin anahtar teslim florya verilsin diyen terimciler bol miktarda var.

Aysal Galatasaraya çok büyük zararlar vermiş biridir. Ve bunu kendi egosu ve reklamı için yapmıştır. Bizi aysal değil Terim Dürüst ve Albayrak şampiyon yapmış Galatasaraya katkısı olan ve giderken Galatasaraya para kazandırarak giden çoğu topçular bu üç adamın döneminde alınmıştır. aysal egodan dolayı kendisinin arka planda kaldığını hissetmesinden dolayı bu üç adamı gönderdikten sonra nerde çapsız topçu varsa misal endoğan umut ontivero gibi adamlara tonla para verilmiştir. o dönem 8jk oğuzhan vs gibi doğru adamları bulurken biz paramızı saçma sapan adamlara harcadık. Bu saçma sapan adamlara harcanan paradan dolayı çöküş dönemi başladı. Paranın bittiğini anlayan aysal da arkasına bakmadan kaçtı. Aysal Eğer terimle ego savaşına girmese lige ambargo koyar bu kadar borca batmazdık çünkü ontivero gibi saçma sapan topçular gelmezdi. Bu günün baş sorumlusu aysal ve tulundur. Ancak ne hikmetse o tulun hala başımızda dolanıyor. Galatasaray da taraftardan üstün kimse yoktur. Maddi manevi karşılıksız olarak sadece taraftar emek verir. Onun haricinde topçusundan başkanına kadar hep bir karşılık alırlar. Topçular emeğinin karşılığını alırlar gerçekten emek koyanlara lafım yok. Ancak başkanlar sadece reklam için gelirler. Ve kulubün parasıyla caka atarlar. Ben bugüne kadar hiç bir kulüp başkanının kulube karşılıksız maddi yardımını görmedim. Ayrıca bu kulüpler satılmadıktan sonra daha çok aysal gibi dursun gibi adamları görürüz.

Aslolan Galatasaray'dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt