Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.133
- 20.032
- 3.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece alırım seviştikten sonraDuş almanı tavsiye ederim.
![]()
10+ puan farkı yedikten sonraydı o.En baştan beri böyle bir şey yoktu,çarpıtmayalım olayı.
Terim tek başına başarılı demedim zaten.Albayrak-Dürüst vurgusu yapmam da bu yüzden aksine.Bu konuda asıl tek adamlaştırma Aysal'a yönelik.
tekrar merhaba.
Mancini geldikten sonra forumda herkesin amacı ikincilikti. hatta gruptan çıkamayız diyorlardı. amaç ikincilik derken forumdan bahsediyorum yani. bir şeyi saptırdığım yok.
tek adamlık saçmalığına yorum yapmayacam, direk terim başlığına gitmeni ve bir kaç post okumanı, sonra da okuduğunu anlamanı istiyorum senden. Bunu yapabilirsin muht.
Liglerin belirli bir sistem üzerinden yürüdüğünü düşünüyorsun, hiçbir şeyin şans olmadığını, bu kadar paranın döndüğü bir ortamı kimsenin kaderine terk etmeyeceğini düşünüyorsun. lakin gel gör ki ikinci olduk, 10 puan fark yedik diye söyleniyorsun. O dönem bizim şampiyon olmamızın istenmediği bir dönemdi değil mi? biz bu konuları konuşmuştuk seninle.
Cümleten Boy Abdesti farz olacak Osmanlı maçının'dan sonraGece alırım seviştikten sonra

Son kısımdan başlayayım,o konulara giriyorsak Aysal'ı niye konuşuyoruz veya başka birini?O zaman başarılı/başarısız diye bir kavram zaten yok.
Ben Terim'i ilahlaştıranlar yok demedim ki.Var ama bu forum özelinde Aysalcılar çok daha fazla.Yoksa Terim'in şahsı da Aysal'ın şahsı da beni alakadar etmez.Olay Galatasaray ve başarıysa Terim=başarının anahtarı.Benim için budur olay.
Son dakikada Chelsea'nin devreye girmesi hoş olmadı doğrusu , resmen elimizden kaçırdık adamı.Daha hızlı davranmalıydık.Herhalde transferi resmi olarak kapatırız .
Son dakikada Chelsea'nin devreye girmesi hoş olmadı doğrusu , resmen elimizden kaçırdık adamı.Daha hızlı davranmalıydık.Herhalde transferi resmi olarak kapatırız .
1 yıl öncesinin videosu bu.
Mancini ve Prandelli neden efsane başkanla alamadılar o şampiyonluğu?
1 yıl öncesinin videosu bu.